Hamis motorolajok?
Figyelt kérdés
Szerintetek hol vásároljak motorolajat hogy biztos hogy ne legyen hamis?2019. jún. 27. 06:34
1/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy a zsu ,vagy a kovács autóalkatrész webáruháztól rendelnék,ez kellene:
ELF Evolution 900 SXR 5W-30 5L
2019. jún. 27. 06:36
2/8 anonim válasza:
A nagyobb, ismertebb autós boltok, webáruházak biztos nem fognak ezzel szórakozni. Piacon, "no-name" itthoni és külföldi gyanúsan olcsó oldalakról nem rendelnék olajat. Zsu.hu-ról én is szoktam olajat is venni. Soha nem volt semmi gondom vele.
3/8 Morzsi007 válasza:
Így van, ismertebb oldalról rendelj, kevesebb az esély, hogy hamis olajat kapsz.
Én az Olajcentrum.hu-ról szoktam. Van boltjuk is meg online is rendelhető.
4/8 anonim válasza:
szerintem beballagsz a budaörsi osan áruházba, és számtalan hamaisítatlan olaj közül válogathatsz..még sustina is van..
Amúgy nem úgy kell elképzelni a hamisítást, hogy sufnik félhomályában literes flakonokba töltik éhező vendégmunkások az igenszar olajat, hanem hordós tételekről van szó..
5/8 anonim válasza:
Nagyobb vebáruházak nem fognak átcseszni!
6/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem A Zsu alkatrész webáruházt azt mondja hogy a Total Hungáriától vásárolják így biztos hogy nem hamis.
2019. jún. 28. 09:53
7/8 A kérdező kommentje:
Oké a TOTAL Hungaryt is megkérdeztem, tőlük rendelik az olajat a zsu és a kovács webáruház is,tehát biztos hogy eredeti az olajuk.
2019. jún. 28. 16:35
8/8 anonim válasza:
Ezt írtuk mi is. Az ismertebb, nagyobb webáruházak általában hivatalos viszonteladók. Nem a piacra járnak ki árut beszerezni. Nem érné meg nekik. De akkor te is megbizonyosodtál róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!