Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz a C kategória?

Mennyire nehéz a C kategória?

Figyelt kérdés
Itt most elsősorban nem a műszaki részre gondolok. Rutin vizsga hogyan zajlik? Illetve nagy kategóriánál is ennyire szigórúan veszik az összes apró KRESZ szabályt forgalmi vizsgán? Mennyire jön ki kb. anyagilag Budapesten, ha mondjuk minden elsőre sikerül?

2019. jún. 26. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Mivel már normális esetben van B-d sokév tapasztalattal, könnyebb mert ott ugye a rutintalanság is van. Hülyén hangzik, de egy teherautó annyiban más mint egy kocsi hogy sokkal nagyobb, jobban fordul a vége, ezeket kell megszokni, de a vezetés, forgalom ugyanaz. Árakat meg találsz a neten.Amit hirtelen találtam 30 elmélet + 160 gyakorlat + 30 vizsga
2019. jún. 26. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Ma vizsgáztam belőle, első 4 óra volt csak furcsa vezetés szempontjából, az elmélet meg nem nehéz, kivéve ha nem nehezítik meg pl. ha ha zavarja a vizsgabiztost, hogy 21 évesen mered letenni a C jogsit, holott neked bmw 316 ( chiptuning+monster matric) 'kompótba kellene veszélyeztetned közlekedőtársaid és semmi keresni valód nagyobb kategóriánál, ha ilyen gondolkodású vizsgabiztos nincs, akkor elég egyszerű történet.

Rutin az 6 óra, lényege : https://www.youtube.com/watch?v=jGAlxlwW0fk

Forgalmi vizsgán pl, azért is buktatnak mert kinyomott kuplunggal kanyarodsz, vagy amiért engem ma majdnem meghúztak, hogy térképen nem találtam egy kis falut ( aztán nem is volt rajta :D :D beégett a vizsgabiztos , básztatott, hogy " na, megvan mááár" mondtam neki, hogy mondjon koordinátákat :D :D :D mobilon nézte én meg térképen)

Nekem 250 ezer körül állt meg, bár múltkor ki akartam számolni, de a számla már kopott volt, kb negyed milla..

21/F

2019. jún. 26. 22:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a kimerítő választ! Gratulálok a jogsihoz :) Én tavasszal töltöm a 23-at, 2014-ben tettem le a B kategóriát, azóta vezetgettem már jó pár 3,5-est, bár egész biztosan más, mint a nagyteher. GKI-t belföldön mennyire kérik? A pávot viszont szeretném a nyáron letudni.
2019. jún. 26. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
GKI-t pont belföldön kérik, Ausztriában már pl senkit se érdekel.
2019. jún. 26. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
GKI-t pont hogy az egész euban kérik, de ne zavarjon... Max a kártyát nem kérik, ha benne van a jogsidban a 95-ös kód a megfelelő kategóriánál... A páv az amit csak itthon kérnek.
2019. szept. 13. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és nincs olyan hogy "mennyire kérik"... A GKI vizsga KÖTELEZŐ! Itthon a PÁV is! Nem opcionális, nincs olyan hogy okosba megoldják. Kötelező... De ilyen inkább ne üljön nagy autóra...
2019. szept. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!