Mennyire nehéz a C kategória?
Ma vizsgáztam belőle, első 4 óra volt csak furcsa vezetés szempontjából, az elmélet meg nem nehéz, kivéve ha nem nehezítik meg pl. ha ha zavarja a vizsgabiztost, hogy 21 évesen mered letenni a C jogsit, holott neked bmw 316 ( chiptuning+monster matric) 'kompótba kellene veszélyeztetned közlekedőtársaid és semmi keresni valód nagyobb kategóriánál, ha ilyen gondolkodású vizsgabiztos nincs, akkor elég egyszerű történet.
Rutin az 6 óra, lényege : https://www.youtube.com/watch?v=jGAlxlwW0fk
Forgalmi vizsgán pl, azért is buktatnak mert kinyomott kuplunggal kanyarodsz, vagy amiért engem ma majdnem meghúztak, hogy térképen nem találtam egy kis falut ( aztán nem is volt rajta :D :D beégett a vizsgabiztos , básztatott, hogy " na, megvan mááár" mondtam neki, hogy mondjon koordinátákat :D :D :D mobilon nézte én meg térképen)
Nekem 250 ezer körül állt meg, bár múltkor ki akartam számolni, de a számla már kopott volt, kb negyed milla..
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!