Jogosítvány kategória töröltetése?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e megszerzett kategóriát töröltetni?Jelenleg megvan A,B,C,E a C-t és az E-t szeretném töröltetni,van erre lehetőség?2019. jún. 20. 12:34
1/14 anonim válasza:
Nincs ilyen lehetőség. Mi lenne a célja, értelme?
2/14 A kérdező kommentje:
Az szomorú..Válaszadók számára nem lényeges de több oka van,egyrészt mert nekem nincs rá szükségem,másik hogy így 5 évente kell járnom alkalmassági vizsgálatra 10 helyett,a harmadik pedig hogy előző munkahelyemen is és a jelenleginél is erőltették-erőltetnék hogy vezessem a teherautókat is,mivel van C+E jogsim,de én nehézgépkezelő vagyok nem teherautósofőr,és nem akarok vagy fogok vezetni,és ez tossza a főnökség és egyes kollégák csőrét.
2019. jún. 20. 12:51
3/14 anonim válasza:
Maximum annyi értelme lehet, hogy az illető nem akar egy bizonyos kategóriát vezetni, de a munkahely erőltetné, hiszen megvan az ahhoz szükséges jogosítványa. Más nem nagyon.
4/14 anonim válasza:
Hopp, elkéstem. Ne hosszabbítsd meg az adott kategóriákat.
5/14 anonim válasza:
Csinálj valami nagy sületlenséget teherautóval, olyat amitől garantáltan bevonják :)))
(Csak vicceltem, nincs ilyen opció. Meg igazából, lehet hogy épp most pont hátrány mint előny de amikor megcsináltad - hacsak nem cég állta - kiadtál érte egy csomó pénzt, plusz kitudja mit hoz a jövő, mikor lesz rá szükséged legközelebb :))
6/14 anonim válasza:
"A vezetői engedély visszavonása és vezetési jogosultság szüneteltetése hivatalból indul, nem kérelmezhető, az ügyfél számára hátrányos következménnyel jár."
Nem lehet sajnos.
7/14 A kérdező kommentje:
20 évvel ezelőtt sorkatonai szolgálat előtt csináltatta meg a katonaság,mivel sofőrnek soroztak be..azóta sem használtam,nem is fogom mivel utálok vezetni..de ha nincs opció a törlésre akkor sajnos marad..
2019. jún. 20. 13:01
8/14 anonim válasza:
OFF
20 évvel ezelőtt még volt sorkatonai szolgálat? Azt nem eltörölték a rendszerváltáskor?
ON
10/14 anonim válasza:
Miért kéne mindenképp 5 évente megújítani? Kérsz 10 évre B kategóriás orvosit és akkor csak arra lesz érvényes orvosid. A C és E bennmarad, de nem lehet majd haszálni orvosi nélkül. Ügy megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!