Hirtelen sebességváltozás esetén is lefotóz a trafi?
Ha mért meg fotózott , akkor a legnagyobbat rögzíti.
Az mindegy hogy előzöl vagy gyorsítassz, lassítassz, veszi fel.
Ha gyorsan mentél esélyes hogy lefotózott, de nem 100%. Én már előztem úgy hogy 120-szal mentem el a traffizó rendőr mellett, mégsem jött büntetés.
Olyan is volt hogy 92-vel kapott le 50 vagy 70-es sebességhatár mellett, a képen pedig látszódott ahogy épp satufékeztem, nem tudom mennyinél jártam amikor beleugrottam a fékbe.
Szóval ha sikeres a mérés és megfelelő kép készült a kocsiról akkor megkapod a büntetést a legnagyobb sebességről amit sikerült mérni.
Pont ez tortent ma velem is raadasul lakott teruleten belul. Totymorgott elottem valaki en meg kesesben voltam. Kieloztem es mire visszamentem a savomba ott volt a haromlabu... Most akkor varjam a csekket?
Veled mi lett vegul?
Én nem úsztam meg, következő héten már jött is a csekk.
Ha az a kérdés, hogy te is belefutottál-e, azt ennyiből nem tudom, függ attól, hogy mennyivel lépted át a megengedettet, és milyen messze voltál a trafitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!