Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 1-1,3 m...

Milyen autót vegyek 1-1,3 m körűl?

Figyelt kérdés

1-1,3 m a keret magára az autóra.

Benzinest szeretnék.

Automata klíma legyen.

4-5 ajtós

2019. jún. 26. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
2019. jún. 26. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes, hogy 1, azaz 1 kritériumot írtál le: automata klíma legyen. Ugyan minek kell az automata egy 1 milliós autónál? Sima manuális is tökéletes, kevesebb hibaforrás.
2019. jún. 26. 10:52
 3/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
Talan probáld ki a sosem hallott,teljesen ismeretlen hasznaltauto.hu oldalt.........beallitod a keresési feltételeidet azt keresgélsz!Mert én ennyi rendkívül sokat mondó paraméter alapján egyelőre azt tudnám mondani ezüst színűt vegyél.............
2019. jún. 26. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Sok automata klimat nem fogsz talalni max akkor tobbet tolod mint vezetes
2019. jún. 26. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont a klima ötlött szembe nekem is.

EGy manuális klima pont olyan jó , hanem jobb mint a másik.

Sok kritérium lehet egy autónál de pont nem ez.

2019. jún. 26. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy látom, ez a manuális klíma nagyon szíven szúrt valakit, mert 0%-ot kaptam rá. :-)
2019. jún. 26. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt a felparamtérezett lista:

[link]

2019. jún. 26. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:

"Úgy látom, ez a manuális klíma nagyon szíven szúrt valakit, mert 0%-ot kaptam rá. :-)" Mivel butaságot írtál.

Mintha otthon nem lene termosztátod. Gondolom a kuuplug nyomogatását is jobbnak tartod mint az automata váltót.

2019. jún. 27. 05:27
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mintha otthon nem lene termosztátod. Gondolom a kuuplug nyomogatását is jobbnak tartod mint az automata váltót."

Automata klímás autóm van, előtte manuális klímás volt. Mindkettőnél, amikor bekapcsoltam, beállítok egy értéket/fokozatot, utána nem piszkálom egész út alatt. Szerinted a manuális klímát folyton nyomkodni kell, ha már ilyen hülye példát hoztál, mint manuális vs. automata váltó? Ezt gondold át még egyszer, bár valószínűleg soha az életben nem volt még klímás autód, így tapasztalatod sincs.

Még egy kis megjegyzés: ha esetleg valami miatt mégis állítanál a manuális klímán, akár oda sem nézve megteheted, egyszerű mozdulatsor, semmi kényelmetlenséggel nem jár.

2019. jún. 27. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!