Milyen autót vegyek 1-1,3 m körűl?
1-1,3 m a keret magára az autóra.
Benzinest szeretnék.
Automata klíma legyen.
4-5 ajtós
Pont a klima ötlött szembe nekem is.
EGy manuális klima pont olyan jó , hanem jobb mint a másik.
Sok kritérium lehet egy autónál de pont nem ez.
"Úgy látom, ez a manuális klíma nagyon szíven szúrt valakit, mert 0%-ot kaptam rá. :-)" Mivel butaságot írtál.
Mintha otthon nem lene termosztátod. Gondolom a kuuplug nyomogatását is jobbnak tartod mint az automata váltót.
"Mintha otthon nem lene termosztátod. Gondolom a kuuplug nyomogatását is jobbnak tartod mint az automata váltót."
Automata klímás autóm van, előtte manuális klímás volt. Mindkettőnél, amikor bekapcsoltam, beállítok egy értéket/fokozatot, utána nem piszkálom egész út alatt. Szerinted a manuális klímát folyton nyomkodni kell, ha már ilyen hülye példát hoztál, mint manuális vs. automata váltó? Ezt gondold át még egyszer, bár valószínűleg soha az életben nem volt még klímás autód, így tapasztalatod sincs.
Még egy kis megjegyzés: ha esetleg valami miatt mégis állítanál a manuális klímán, akár oda sem nézve megteheted, egyszerű mozdulatsor, semmi kényelmetlenséggel nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!