Mennyi különbség van a kettő motor között? (többi lent)
Sziasztok. Januárban eladtam a Simsonom, kb 2 évig volt meg, és ez idő alatt úgymond kitapasztaltam az alap motorozást.(simsonon kívül még nem ültem más motoron.) Na most: Szeretnék venni egy Yamaha Dt125r-t, már ki is van választva hogy melyik, és az lenne a kérdésem, hogy ez nem nagy ugrás egy Simson után? 3 LE vs 40 LE azért kicsit durva 😀
Milyen erő van egy ilyen motorban? várom a válaszokat. előre is köszönöm!
ha már a simsonon az alapok megvannak akkor simán kezelhető.
unokatesóm simson után 650-es 67lovas 112kg-os mocira váltott.
én 15 lovas 200ason tanultam,majd 8év szünet motorozásban és most 125 lovas motorom van 99 Nm-rel.
szerencsére egy dt125 nem nehéz masina így főleg a plusz erő lesz az amit szokni kell.
ésszel kell használni és nem lesz gond 40paci nem olyan sok azért.
Elég nagy különbség van közte.
De az első nem jól írja mert egy 50-es moped 110 kg.
Egy 650-es motor már felette van a 200 kilónak.
ma 20:52
a köbcentinek semmi köze a motor súlyához.
az említett motor pedig egy husaberg fs650e,ha nekem nem hiszel akkor keress rá az adataira.
Nem sok közöd lehet a motorozáshoz.
azért mert be raksz ide két robogót aminek nagy a súlya köbcentijéhez képest pont nem jelent semmit.
amúgy meg motorokról van szó nem robogórol.
Felesleges ide robogókat linkelgetni mikor dt125r-t akar venni a kérdező ami nem robogó.
Ezen a vonalon haladva pl nézd meg a drz400 súlyát és az általam említett motor súlyát.
a drz400 140kg az fs650e meg 112.
Na most akkor hogy is van ez kolega?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!