Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nekimentem a Tesconál egy...

Nekimentem a Tesconál egy parkoló autónak! Bepámikoltam, hazahajtottam. Az én autóm fekete az övé bordó. Kettő akkora fekete folt lett rajta mint a kisujjamon a köröm kb. Mire várhatok? Ha egyáltalán észreveszi?

Figyelt kérdés
Visszamentem utána bár gondoltam, hogy nem találom ott mivel senki nem vásárol általában órákig. Nem az én autóm volt hanem a barátomé, azért pánikoltam be. Rosszul érzem magam, de félek, hogy mi lesz. Nem mondtam el a barátomnak, mert szerintem nem érném meg a holnapot..két hónapja van jogsim nem az erősségem a parkolás azért történhetett..

2019. jún. 22. 23:35
1 2
 11/11 anonim válasza:

Elég bátor dologra vall tőled... Csak jelenteném,hogy 16 éves vagyok 50cm3 motorral járok a városban 1,5 éve van meg,

eddig nem volt semmilyen balesetem,de múlthéten megtörtént pont egy pirsonál elszállt a fékem így nem tudtam megállni, én alapból nem nyomom neki,mert 50cm3. De félreálltunk kiszállt a kocsiból egy 32 éves férfi és csak annyit mondott: Elmondtam neki,hogy elszállt a fékem és nem bírtam fékezni annyit válaszólt,hogy semmi baj kezetfogtunk és ennyi volt. Ha nekem sikerül vállalni a felelősséget és nem hívom anyámat apámat, akkor neked is menni fog, máskor figyelj oda jobban te is.

2019. jún. 23. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!