A nyomtató miért keni össze fekete tintával a lap sarkát? Lehet köze hozzá, hogy mindig leáramtalanítom? Előtte megvárom, míg a parkoló helyére áll. Ott csöpöghet?
Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 15:28
1/4 anonim válasza:
A parkolóban szándékosan csöpög, hogy ne száradjon be a fej, mert azt szívás rendbe hozni. Lehet megtelt a szivacs ami ezt összegyűjti.
2/4 A kérdező kommentje:
De hogy csöpöghet? Csak akkor nyitnak a fúvókák, ha áramot kapnak, vagyis ha a nyomtató parancsot elküldjük a nyomtatónak, a nyomtatandó dokumentummal. Más esetben zárva kell lennie. Én úgy gondolom, hogy a parkolóban lezárja a nyomtató a fejet a levegőtől, hogy ne száradjon be.
2019. márc. 4. 19:10
3/4 Kálmán Zsolt válasza:
Ha csak a lap sarkát maszatolja össze, akkor a papír van meghajolva, hiszen a fej vízszintesem mozog.
Fontos a papír helyes tárolása, illetve a minősége. Nekem is volt ilyen gondom fotópapírral azóta a jobb minőségű papírokat veszem, avval nincs gond. Az drágább, de eladásra csináltam naptárakat... És a minőségnek nincs alternatívája ebben az esetben.
4/4 A kérdező kommentje:
A lap egyenes. Néha máshol is maszatolja a nyomi.
2019. márc. 6. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!