Hyundai i40 1,7 crdi vagy Nissan Pulsar 1,5 dci? .
Sziasztok!
Autócsere előtt állok és szeretném a ti véleményeteket is kikérni, ha lehetséges, népítéleten utána olvasgattam mindkét típusnak, de még érdekelnének a vélemények.
Jelenleg egy A4-es 2.0 pdtdi autót hajtok, ha csak a munkámat nézem napi 100 km-t megyek 70-30 országút-város. Felgyűlt benne a kilométer és a mérete sem az igazi, így elérkezett a csere.
A két kiszemeltem a fent említett Hyundai i40 - első generációs, 2012-2013-as példányokat nézegettem 1.7 crdi 136 lovas motorral, kézi váltóval.
Tudom, nem egy kategória a kettő, de ez a két autó fogott meg most. Szóval a másik egy Nissan Pulsar 1.5 dci 110 lovas, kézivel 2014-2015.
Konkrét kiszemelt példány még nincs, de olyan 70-80 ezer kilométer a max. ameddig nézegetem. Persze tudom, lehet tekerve és nem kilométert veszünk, de tekintve hogy a munka mellett még járok az autóval és hétvégente túrázgatások is vannak, hamar belerepülnek a kilométerek, így próbálok eleve egy keveset futottat nézni, remélhetőleg leinformálva sikerül. :)
Hosszúra sikerült elnézést, konkrét típushibákat nem találtam, így idehagyatkoznék, mindennapi autónak melyiket ajánlanátok? Melyik lenne a megbízhatóbb és beváltabb? Esetleg ha vannak itt tulajok, szívesen meghallgatom a negatív dolgokat az autókkal kapcsolatban.
Előre is köszönöm és további kellemes hétvégét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!