Oldalra mozog a hátsó lengővilla Simson s51n -en, mit lehet tenni?
Ha az ülést megnyomom oldalról, az egész a villával, kerékkel eggyüt oldalramozog , ahol meg van fogatva a villa alul elég nagy a hézag, mintha hiányozna valami távtartó, nem tudom. Nem értek hozzá.
Próbáltam meghúzni a csavarokat nem sokat segített, messze van így is.
Hát ez bizony nem szép dolog és főleg meg nem divatos.
Vidd szerelőhöz, mert ha te ott nem látod, akkor mit gondolsz innen mit látunk.
Kedves Kérdező!
Nagyon nagy a valószínűsége, hogy a lengővilla silenttblokk elfáradt és sajnos cserére szorul. Ennek a cseréje célszerszámot igényel. Én szoktam csavarból gyártani szilent behelyező eszközt. Nagyon komplikált és nehéz feladat, de talán ha részletesen utánanéz, talán meg tudja csinálni. Ki kell szedni a lengővilla tengelyt, majd lebontani a lengővillát, a motortartót és a szilentek kiemelése után új szilentet beépíteni, A feszes gumi alkatrészeket helyére igazítani nem egy egyszerű dolog lesz.
Privát üzenetben szívesen küldök segítségül leírást, hogy miként tudja a feladatot elvégezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!