Simson s51 enduro lengővillába a szilentet bentről kell kifelé rakni vagy kintről befelé?
Figyelt kérdés
A hely nagyobb mint a szilent, így nem ér végig benne. Hol legyen az a rész ahol nincs szilent, kint vagy bent?
Képen látszik, itt kivül van az üres hely, azaz bentről lett kifele téve ez így jó?
Azt nem értem, miért nem csinálnak egy olyan hosszúságút amilyen kellene.
2016. máj. 12. 22:23
1/3 anonim válasza:
Milyet veszel bele? Legalábbis nem egyezik meg grammra minden gyártmány.
2/3 anonim válasza:
Nyugi mire bepréseled (valahogy, nem könnyű) addigra végig fog érni, de egyébként kívülről nyomd befelé. Nem tudom te hogy látod ezen a képen hogy a gumi (nem a betét) nem ér végig... De ha a webáruházakban kapható gumit akarod betenni akkor azzal ne vesződj, mert egy év múlva cserélheted.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem webshopos. Miskolcról van simsonos boltból a minőségét nem ismerem.
A képen látni kintről a persely oldalát, ezért gondolom, hogy fentről van téve, mert kívül van üres rész. Ma vettem a szilentet és a boltba is azt mondták kintről tegyem befelé és itt is azt mondták úgy kel.
2016. máj. 13. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!