Suzuki swifttel hosszabb útra érdemes?
Nem teljesen kibírhatatlan egy 8-900 km-es túra a régi swifttel?
Szeretnék autót vásárolni és azon gondolkodom, mert olcsó és könnyű fenntartani.
1.3 glx, stb.
Ilyen túrák lennének, hogy
Békéscsaba - Zakopane
Békéscsaba - Bled
Szeged - Zágráb
Szeged - Szófia
Szeged - Szarajevó - Dubrovnik.
A párommal mennénk, Ő jól bírja nem nyafogna.
Félek viszont hogy ilyen hosszú távokon eléggé kártékony és fájdalmas az ülés és megterhelő ezzel az autóval ennyit utazni.
Általánosságban kérek erről véleményeket.
Köszönöm szépen!
Igazából a megbízhatóságával nem is lenne gond, csak attól félek hogy az egész hátam szétmegy valami jó bulgár/román pályán... De hát ez ezzel jár, jó ülést meg csak lehet bele venni, az sokat segít.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felfelé pontoztam. Várom a továbbiakat.
Ellehet menni vele semmi probléma nincs vele.
Én jártam sok felé , nekem csak a légkondi hiányzott, az ami nagyon kellett volna.
AZ meg hogy 130 felett visit , az sem igaz .
De ha valaki kirándulni megy az ne legyen autó versenyző.
Megkell állni sűrűbben , pihenni járkálni mert ez nem időre megy , ez kikapcsolódás és kirándulás.
7-800 km-t nem kell egy seggel lenyomni, megkell állni vagy 3-szor és már semmi probléma.
Ennekem bar nem suzukim van de itt kicsit sok a wellnessfüggő...
Kicsit fapad az az auto ez igaz, hugomnak ilyenje van de gondolkodás nelkul elvezetnem akar egy napnyi járó földre is:)
Tizenöt éves kisautóval jártam meg Törökországot es Skóciát is, szerintem rendben lesztek ne aggódj ezen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!