Milyen motorral érdemes szöcskét építeni?
Figyelt kérdés
Nem kókányolt lada motort szeretnék bele tenni, hanem valami sokkal erősebb jobb blokkot. Nézegettem már sport motorok motorbolokkjait, de azt nem a legegyszerűbb szerezni.2019. jún. 17. 21:49
1/3 anonim válasza:
Valami nem túlbonyolított, viszonylag nagy darabszámban értékesített motor ideális lehet bele. Mondjuk 1.8T egy Audi-ból, VW-ből. Minimális átalakítással. Én mindenképpen turbósat ajánlanék, hasonló teljesítményt kisebb tömeg mellett el lehet vele érni, normális motorvezérlővel meg meg se lehet érezni a turbólyukat.
2/3 D. Brasco válasza:
Sportmotor blokkot biztosan nem tennék bele,azokat egyfolytában az egekig kell pörgetni hogy menjen is!Táadásul a kihajtast megoldani is egy külön művészet vele!
Az 1-es ajanlasanal maradva rakj bele egy 1.8T-t!Van is belole sok,es egesz megbizhatoak,illetve tovabb tuningolni sem nehez
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mir értesz szöcske alatt. De valami igénytelen, de pörgős 2 literes 16 szelepes motort érdemes választani. A beépítési módja jó ha megyezik az eredetivel, pl hosszába csak eleve hosszmotoros autóból jöjjön a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!