Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyárilag sötétitett ablakok?

Gyárilag sötétitett ablakok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra vagyok kiváncsi, hogy ha egy autónak gyárilag sötétitve vannak a hátsó ablakai az hol jelenik meg az autó irataiban? (ha megjelenik)

Vásároltam egy autót, de nem tudom hogy gyárilag volt-e sötétitett, mert ha nem akkor újra kell fóliáztassam, hogy legyen rá engedély

2019. jún. 16. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyári sötétített ablakon nem fólia van, hanem alapból olyan színű az üveg.
2019. jún. 17. 02:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyárilag sötétítettek a hátsó üvegeim az autómon (9 hónapos), semmilyen dokumentáció nincs róla. Kell egyáltalán hátsó üvegek esetén?
2019. jún. 17. 05:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is gyárilag sötétítve van a B-oszloptól hátrafelé az összes üveg. Eredetileg nem szerettem volna ilyet, de így rendelve volt olcsóbb a kocsi. Állítólag így benne lett valami felszereltségi csomagban, ami olcsóbb volt, mintha a többi extrát kérem, de a sötétítést nem.

Semmilyen dokumentációt nem kaptam róla, iratokban sincs feltüntetve. Nem is kérte még senki, igaz csak 1 éves az autó.

2019. jún. 17. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!