Szerintetek árt a 601-esnek, ha ilyen melegben pörgetjük a motort álló helyzetben?
#8, lefelejtettem a listáról:
Nehogy a "kopoltyús" Zaporozseccel hozakodj elő, mert az is kényszerléghűtéses
Még mindig várom azt a listát. Vagy valamit. Mondjuk hogy beírod, hogy hülye voltam, tévedtem, bocs. De a legkönnyebb ilyenkor elpárologni.
Miért is lenne kevés a kenés? Több Trabantom is volt, mindegyiket magamnak újítottam fel, ismerem mint a tenyeremet. Illetve ismertem, mert 30 éve volt. Semmi baja nem lesz pörgetéstől, te fogod előbb megunni, nem a motor feladni.
A hegerfejtömítés akkor is problémás volt, az eredeti is hamar tönkrement, én inkább síkra munkáltam, hőálló pasztával raktam össze, azzal tökéletes volt.
Ugyan már miért ártana? Leírták már előttem, talán legfeljebb a hangja árthat a fülednek.
Nekem aggregátor lett belőle a hétvégi háznál. Simán muszáj járatni, ha áramot akarsz, több napot is akár. Igaz, a helye hangszigetelve lett, hogy ne zavarjon senkit.
Időnkét azért szét kell szedni és "tisztogatni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!