Gárdonyi Tamás kérdése:
Indításnál felpörög a motor 3000-es fordulatra, majd leáll. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Ford Orion 1.8 szívó diesel 1991 es évjárat. Adagoló most lett benne cserélve, izzító gyertyákkal együtt. A kulcsot elforgatva kell kb. 10 másodpercet várni míg be indúl, de utánna le is áll.2019. jún. 12. 13:48
1/14 anonim válasza:
Adagoló miért lett benne cserélve?
Az izzógyertyának ehhez semmi köze, de ha leáll akkor az lelevegősödik. Ezt kell megtalálni hogy miért, mert annak nagyon sok oka lehet.
2/14 A kérdező kommentje:
Azért, mert ami eredetileg benne volt, az elromlott, volt olyan vele hogy menet közben fel pörgette a motort.
2019. jún. 12. 14:28
3/14 anonim válasza:
Semmi köze a gyertyának, ahhoz, hogy felpörgette a motort.
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy semmi köze nincs hozzá, Csak azért írtam le, mert nehezen indult be az autó elötte.
2019. jún. 12. 15:25
5/14 A kérdező kommentje:
Az előfordúlhat esetleg, hogy az adagolóban van levegő?
2019. jún. 12. 15:28
6/14 A kérdező kommentje:
Volt egy olyan, hogy 5 percig ment 3000 es fordulaton majd le állt, hiába nyomtam gázt, nem történt semmi
2019. jún. 12. 15:40
7/14 anonim válasza:
De ez a pörgés mitől van, azért mert te nyomod neki vagy csak felpörög magától???
8/14 A kérdező kommentje:
Nem nyomom a gázt, magától csinálja, olyan mintha nem lenne gázpedál, indításnál ha beindul 3000 ig felmegy pár másodpercig majd le is áll, de mar nehezen indul
2019. jún. 12. 16:24
9/14 A kérdező kommentje:
Van esetleg valami tipp, hogy tudnám légteleníteni a rendszert? A tanktól az adagolóig van a gázolaj szűrőben egy pumpa odáig le ellenöriztem, és minden jo. Beállítottam a vezérlést, vonalon van a főtengely és az adagoló is. Át is forgattam, de ott minden jó. Én az adagoló és a porlasztó közti részt selytem a gubancnak, de ahoz nem nagyon értek, azért kérek szaktanácsot mielőtt bele nyúlnék.
2019. jún. 12. 16:31
10/14 anonim válasza:
Pont az adagoló és a porlasztó közt nem lehet semmi gubanc.
Ott nem levegősödhet le.
A tanktól a tápszivattyúig tud levegőt szívni, utána már nyomja.
Tehát a tápszivattyútól már végig nyomás van, ha ott hézag vagy lazulás lenne , ott már nyomná a gázolajat ki.
Légteleníteni szoktad? Látszik hogy a pumpálásnál nyom ki levegőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!