Milyen autót vennétek 300 ezer Ft körül?
1 éve van jogsim. Eddig faterom autójával járkáltam , de szeretnék végre egy saját kocsit. Opel Astra F-re gondoltam bár tudom hogy 300-ból nem jönne ki egy szebb darab. Max 400-at tudnék rászánni, de az már a plafon.
Lényeg hogy megbízható legyen (már amennyire egy idősebb autó megbízható...), alacsony fenntartási költség és olcsó alkatrész.
Előre is köszi a válaszokat.
Mikor megláttam a kérdést, nekem is az Opel Astra ugrott be elsőre.
Átírás kb 60eFt, műszaki két évente 40eFt ha tökéletes állapotú és semmit nem kell rajta csinálni. És ehhez hozzá jön még a biztosítás meg az adó... meg a 350Ft-os benzinár.
Én a Suzuki swiftet ajánlom nyugodt szívvel.
Van egy 15 éves 1,3-asom (5 éve nálam). Gyújtógyertyákon, légszűrőn, olajon, vezérműszíjon (tehát a szükséges kopó dolgokon) kívül semmit nem kellett még cserélni, javítani benne, és nem rozsdásodik (az opelekkel ellentétben). Ráadásul 5,6-6 literrel elmegy.
jópofa matchbox készletet
olcsó fenntartás, variálhatóság, alacsony fogyasztás
És rohadj meg a külföldi rendszámoddal együtt.
Amúgy meg Astra F, vagy Vectra A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!