Benzinkutakon lehet autóizzót vásárolni? Valaki látott már?
H1et akkor ne is keressek? :/
Kiégett este, viszont hazafelé refi nélkül semmit nemláttam.
De talán még az is szokott lenni.
De egyébként kúttól is függ, mert valahol semmilyen nincs.
Lehet, én már vettem. Nem álltam neki a helyszínen beszerelni, gondoltam majd ha hazaértem.
Szerencsére volt is abból a típusból, ami nekem kellett. (Féklámpába való.) A fiatal eladó csajszi, volt vagy 18-19 éves nem igazán értette milyen izzót kérek, de végül nagy nehezen kaptam tőle. Otthon derült viszont ki, hogy 24V-os, teherautóba való izzót adott, 12V-os helyett. Tehát kidobott pénz volt. Szóval ha nem gyári csomagolású, hanem ömlesztett "drabos" izzót veszel, nagyon nézd meg, mert a kút személyzete nem mindig ért hozzá.
Nem hülyeség. A régi autómban a padló alatti tárolórekeszben volt minden kellhető fajtából legalább egy tartalék. Biztosítékokból ugyan így. Meg néhány alapvető eszköz: szigszalag, kábelkötegelő, kombinált fogó, csavarhúzó, stb... Soha nem lehet tudni mikor kell, az autóban meg elfér.
A mostani autómon viszont minden külső világítás ledes. Fényszóróban nem is cserélhető, csak komplett lámpával. Tartalék jobbos-balos fényszóróm pedig nemhogy a csomagtartóban, még otthon a garázsban sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!