Mennyibe kerül egy Suzuki Swift első lökhárítójának cseréje, esetleges fényezése?
Komplett lökösök 15-35 ezer környékén mennek hozzá, függ a fajtája és a színétől is ( kerek ködlámpás, vagy kocka ). Ha szerencsés vagy, fogsz találni színben azonosat, viszont az szinte biztos, hogy nem lesz hibátlan (vagy egy,két fül lesz hibás, amit pár ezerért javítanak, vagy a fényezés lesz pár helyen sérült, elvégre egy 17 éves alkatrészről beszélünk, táhat ez természetes.)
Fényezésre 25 ezret számolj kb (főleg mivel 2 részből áll ennek a lökösnek az eleme), felrakásra pedig kb 5 ezret, mivel nem pár perces munka ha azt akarod, hogy ne legyen nagy hézag a fényóró és a lökhárító között. Aki cserélt már ilyet, az tudja mekkora cumi ennek a cseréje ennél a kocsinál.
"ahogy elnézem 100 ezer alatt nem áll meg.."
Gyári új alkatrésszel az reális. Sőt az újabb autókhoz képest teljesen baráti.
Nekem egy átlagos alsó-középkategóriás, de lényegesen újabb autóm van. Egyszer a mögöttem haladó belémkoccant. Elismerte a kárt, kötelezője fizette a javítást. A biztosítótól kijöttek kárfelmérésre és komplett cserére vették a hátsó lökhárítómat. Gyári úja alkatrész + fényezés. Semmi mást nem kellett javítani, semmi más nem sérült. Ne tudd meg mennyi volt a számlán a végösszeg! :D Amit írtál, annak a többszöröse. Jó nyilván ha a biztosító így is, úgy is fizet, akkor elég vastagon fog a cerka a szervizben is.
Ha nincs olyan szerencséd, hogy találj jó állapotú bontottat és hosszú távra tervezel az autóval, én is megvenném az újat, mint valami ütött-kopott, napszívta, de olcsó bontottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!