Meg tudnátok mondani, mennyi ideig, hány napig kell otthagyni az autót műszaki vizsgára? Ha most péntekre, június 6-ra kaptam időpontot, szerintetek 15-e körül,10 nap alatt végeznek vele?
Műszaki vizsgán az előírt vizsgálatokat végzik el, nem foglalkoznak javításokkal.
Ezért szokás előzetes felmérésre elvinni az autót, ha azon javítani valót találnak, azt közlik... a műszaki vizsgára már úgy kell vinni, hogy ott megfeleljen, 20-30 perces vizsgálat után meghosszabbított műszakival jön le a sorról az autó.
Azt meg neked kell tudni, mit beszéltél meg a műhely vezetővel, a vizsgabiztos nem fog nekiállni hibákat javítani, legfeljebb a szerelők, de azt a vizsga előtti időpontra illik ütemezni, nem fognak félre dobni mindent, mert a vizsga soron egy bukós autó áll.
hozd el az autót, vidd be műszakira, ott leírják mivel buktatják...aztán azzal vidd el szerelőhöz.
olyanhoz vidd, aki vizsgáztat is.
Jesszus! Mért kellene napokra otthagyni?!
Én általában előzetesen időpontot szoktam kérni. Megmondják melyik nap hányra menjek. Odaviszem az autót, levizsgázik, elhozom. (Szemrevételezés, fotó kívül-belül, fékpad, környezetvédelmi mérés, kész.) Az egész, adminisztrációval együtt sem szokott fél óránál sokkal tovább tartani.
Nekem is az autoszerelo szokta vinni.
Egy nap alatt megvan, ha nincs valami komolyabba hiba. Reggel odaadom, delutan megyek erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!