Hova tűnt a benzin?
Figyelt kérdés
Tegnap teletankoltam az autóm, mentem 30 km-t, most reggel félig üres volt a tank.
Megint teleraktam, de azóta nem mentem vele, csak 2 km-t, az meg nem látszik ugye meg.
Hol tudja elengedni az üzemanyagot?
Kicsit félek a bajtól és remélem nem csak kezelődök. Az, hogy öcsém kivel nem bírjuk egymást és jövök neki 10 liter üzemanyaggal leszivta a tankot azt nem tartom valószínűnek. De ebben bízok.
2019. máj. 31. 11:41
1/5 anonim válasza:
Mégis csak két dolog lehet, vagy elfolyik vagy leszívja valaki.
2/5 anonim válasza:
Ha ilyen ütemben fogy, akkor biztos, hogy látnád, hogy hol szivárog, szóval valószínűbb, hogy valaki leszívta.
3/5 anonim válasza:
benzincső nincs elrepedve? nincs benzinszag?
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs, most mentem vele 100km-t minimum, de csak az fogyott el, ami muszáj. Nem tudom ki lehetett, elég forgalmas kisvárosi részen állt a kocsi napközbeni. Este meg udvar, kutyával védve. 😔 Reméljuk ez volt az utolsó. 🙂
2019. máj. 31. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!