Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Unix, bárdi, láng stb...

Az Unix, bárdi, láng stb miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Ha mezei vásárló vagyok akkor kb dupla árért ad mindent. A napokban vettem fektarcsat és dupla árért akarták nekem adani, másik helyen, (több helyen is) darabja 7400ft volt, az Unixban meg 12.000... Ha szerelő lennék kb akkor kapnam rendes árban 50% kedvezménnyel. Nem arra megy ki a játék hogy az az autószerelő kiszamlazza a 12000e forintot? Aztán igazából még szerelni se szerelt de már van 7e haszna 1 tárcsán, a paron 12e Ft, meg ott a fékbetét ami legyen 6e, hozzá dob egy tízes munkadijat és majdnem 30e, egy 20perces munkaert... Nemtudom, nekem ettől kicsit feláll egy a szőr a hátamon... Ha meg odaviszem az alkatrészt elzavarnak

2019. máj. 30. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én autójavítással foglalkozom, mégis elítélem ezt az üzletpolitikát. Csak arra jó, hogy fokozza a bizalmatlanságot az ügyfél és a szerelő között. Mert már az első kérdés az: Az alkatrészt hány% kedvezménnyel veszed? Lenne 10-15% az még nem fájna az ügyfélnek sem, nem kezdene el okoskodni, hogy majd ő hozza az anyagot, vagy Pl. a haver cége számlájára megveszi stb stb.
2019. máj. 30. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval. A "hőskorban" ez működött normálisan, utána az "U" betűs kereskedő elkezdte kidobálni értelmetlenül az egyre nagyobb kedvezményeket, amelyre persze a konkurenciának reagálnia kellett. Hát így indult. Erről az egészről az autószerelők tehetnek a legkevésbé.
2019. máj. 30. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
44%
Proli. Mondja egy proli... 😀 Vannak lehúzós szerelő kollégák, ez biztos. De azért azt se várjuk már el hogy ingyen javítsuk a legtöbbször toldott foldott hulladékjaitokat... Fillérb.szás megy mindenért merthogy drága. Dehogy drága. Csak suzukis, opeles fizetése van a legtöbb kedves ügyfélnek de bmw, merga, audi van véve mert azt megnézi a szomszéd. Perszea javításra megmár nem futja...
2019. máj. 31. 00:51
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Loptok, mocskos patkányok, de egyre többen csinálják meg maguk a cuccost JÓL, egyre többen fedezik fel a webáruházat, ahol olcsóbban veszik meg az alkatrészt, mint az általatok hazudott ár. Ezért nem engedtek hozott cuccost sem, nem tudtok lopni. Hisztiztek is, amikor valaki értékelésben lehúzza a szaros munkátokat a vérbe és rámutat a lopásotokra. Szar ügy. :)
2019. jún. 1. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert 14es! Próbálkozz csak. 😀
2019. jún. 2. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!