Audi S5 vagy Bmw X5 bejön a csajoknak?
Figyelt kérdés
Valamelyik kocsit fogom venni nem sokára, ezzel lehet felszedni csajt, na meg Iphone XS Max-om van. És Samsung Galaxy s10 -rol cseréltem át arra!
18/F
2019. máj. 28. 18:20
1/11 anonim válasza:
Nekem a Ford, meg a Volkswagen jön be inkább. Meg még a Renault sem rossz.
De ha választani kell nekem inkább az Audi tetszene inkább.
2/11 anonim válasza:
Az ilyen kis pö csöket nagy ívben elkerülöm. Exem is ilyen lett kb a kapcsolatunk felènèl, lapátra is tettem.
3/11 anonim válasza:
Csajokat nem autóval kell felszedni.
Plusz ha van, de nem ez az első lépés, hanem csak sokadik.
Sokat kell még tanulnod, de fiatal vagy, van még időd.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem egyik se nagy eresztés nekem Rolls-Royce van, termeszwtesen sofőrrel
17/f vállalkozó programozo mérnök orvos
5/11 anonim válasza:
ha kicsi a pöc söd akkor nyert ügyed van
6/11 anonim válasza:
Nem tudom. Én tegnapelőtt egy utcán parkoló Toyota GT86-hoz mentem vissza, hogy irigykedve körbenézzem élőben. A tulaja hál'istennek nem volt ott, de nem is érdekelt volna, csak az autó. Jó autót én(!) akarok, az már mindegy, hogy a pasiknak milyen van. :D De én már öreg tyúknak kezdek számítani, úgyhogy azt nem tom mire buknak a fiatal pipik.
7/11 anonim válasza:
Még ha meg is vehetnéd valamelyiket, egyik szarabb mint a másik, ezeknek az árából igazi autót vegyél, Subaru Brz, Toyota Gt86, vagy bármi más amivel még nőt nem is sikerül megfogni, de legalább a szervizek sem belőled fognak meggazdagodni, bár erre mindenki akkor jön rá amikor már a második autóját keresi, az elsőt sokan szimpátia alapján választják, józan ésszel viszont racionális és érzelmi alapon is talál jó autót az ember.
9/11 anonim válasza:
Hát figyelj, erre mifelénk a falu környékén még az Iphone 6 is nagyon oké, és hidd el, qrva jó telefon nekem még mai napig is, a csajok szeretik, a múltkor úgy dugtam meg 3 csajt hogy a buszon látták, hogy hatosájfónom van. És amúgy van egy M316 BMW-m is, dupla kipufogó, sima chip van rajta, 280 lóerő és mellette a fogyasztás is lecsökkent 4 literre benzinből. Általában megállok a kocsma előtt, leeresztem az ablakot, túrázom az autót, és tinderen húzom balra a sok kamu r**bancot a hatosájfónon úgy, hogy lássa mindenki. Nagyon szeretik ezt a csajok.
10/11 anonim válasza:
Hát ember, nagy gyászkeret lehetsz.
Nekem a biciklik jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!