Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi S5 vagy Bmw X5 bejön a...

Audi S5 vagy Bmw X5 bejön a csajoknak?

Figyelt kérdés

Valamelyik kocsit fogom venni nem sokára, ezzel lehet felszedni csajt, na meg Iphone XS Max-om van. És Samsung Galaxy s10 -rol cseréltem át arra!

18/F

2019. máj. 28. 18:20
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nekem a Ford, meg a Volkswagen jön be inkább. Meg még a Renault sem rossz.

De ha választani kell nekem inkább az Audi tetszene inkább.

2019. máj. 28. 18:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen kis pö csöket nagy ívben elkerülöm. Exem is ilyen lett kb a kapcsolatunk felènèl, lapátra is tettem.
2019. máj. 28. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Csajokat nem autóval kell felszedni.

Plusz ha van, de nem ez az első lépés, hanem csak sokadik.

Sokat kell még tanulnod, de fiatal vagy, van még időd.

2019. máj. 28. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem egyik se nagy eresztés nekem Rolls-Royce van, termeszwtesen sofőrrel

17/f vállalkozó programozo mérnök orvos

2019. máj. 28. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
ha kicsi a pöc söd akkor nyert ügyed van
2019. máj. 28. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én tegnapelőtt egy utcán parkoló Toyota GT86-hoz mentem vissza, hogy irigykedve körbenézzem élőben. A tulaja hál'istennek nem volt ott, de nem is érdekelt volna, csak az autó. Jó autót én(!) akarok, az már mindegy, hogy a pasiknak milyen van. :D De én már öreg tyúknak kezdek számítani, úgyhogy azt nem tom mire buknak a fiatal pipik.
2019. máj. 28. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Még ha meg is vehetnéd valamelyiket, egyik szarabb mint a másik, ezeknek az árából igazi autót vegyél, Subaru Brz, Toyota Gt86, vagy bármi más amivel még nőt nem is sikerül megfogni, de legalább a szervizek sem belőled fognak meggazdagodni, bár erre mindenki akkor jön rá amikor már a második autóját keresi, az elsőt sokan szimpátia alapján választják, józan ésszel viszont racionális és érzelmi alapon is talál jó autót az ember.
2019. máj. 28. 20:02
 8/11 D. Brasco ***** válasza:
Leckét megírtad már??
2019. máj. 28. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, erre mifelénk a falu környékén még az Iphone 6 is nagyon oké, és hidd el, qrva jó telefon nekem még mai napig is, a csajok szeretik, a múltkor úgy dugtam meg 3 csajt hogy a buszon látták, hogy hatosájfónom van. És amúgy van egy M316 BMW-m is, dupla kipufogó, sima chip van rajta, 280 lóerő és mellette a fogyasztás is lecsökkent 4 literre benzinből. Általában megállok a kocsma előtt, leeresztem az ablakot, túrázom az autót, és tinderen húzom balra a sok kamu r**bancot a hatosájfónon úgy, hogy lássa mindenki. Nagyon szeretik ezt a csajok.
2019. máj. 28. 21:17
 10/11 anonim válasza:

Hát ember, nagy gyászkeret lehetsz.

Nekem a biciklik jönnek be.

2019. máj. 30. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!