Vannak jó parfümök, kb.7000ft alatt aminek jó illata van ami a csajoknak altalaban bejön? Valami olyan parfüm ami jó illatu amugy férfiparfümröl van szó? Leginkább csajoktol kérdem a pasitok milyet haszal?
A iras hibat bocss
Valami jó parfüm kellene ami nem drága de elégjó illatu ha tudnatok segiteni
STR8 Rebel-t vettem páromnak ajándékba 100ml-s volt kb 4000ft. Nagyon intenzív(nem fojtós),hosszan tartó és kellemes az illata.
De ha ez pont nem jön be a Rebel, a többi STR8at is érdemes kipróbálni nagyon jó az illata és a többi is ez az árkategória.
Axe parüm, meg STR8? :D Te jó ég! Ezek nagyon "kommerszek".
Gondolom fiatalabb vagy, és azért nem értesz még annyira a parfümökhöz. A legtöbb fiatalnak szerintem nem állnak jól a túl fűszeres, mély, füstös illatok. (Habár én idősebb pasin sem tűrném ezeket a nagyon "öltönyös" illatokat).
Inkább a vizes, friss kategóriában érdemes nézelődnöd, az többnyire mindenkinek bejön.
Nekem ezekből 3 kedvencem is van, azonnal megismerem bármelyik pasin. Az első számú kedvenc, a Versace - Eau Fraiche, ezután a másik kettő, a Bvlgari - Aqva, és a Carolina Herrera - 212 Men NYC.
Szaglászd meg őket egy drogériában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!