Milyen normális autót vegyek?
Nem rég , fél éve vettünk egy Alhambrát, mert kellett, hogy végre ne két autóval menjünk bárhová ha családd kirándulunk, és legyen magas , mert Apu és én is nagy darabok vagyunk. Viszont meguntuk, mert fél év alatt 3 alkalommal tiltott le a turbó, én városba használom, de van hosszú úton is használva, pörgetem mint a Swiftet, de letílt, lecserélnénk, de nem tudok hasonló kénylemes , keveset fogyasztó benzinest. Zafira talán, de ott hátul kényelmetlen és , 1.9 szívó Dezső Boxeren is filóztam, de az meg rohad..
Hangsúly a hátsó emberek kényelmén lenne..
Valami városi crossover lenne jó, a Seatok, Opelek közelébe sem érnek mondjuk egy Kia, Hyundai, Honda párosnak.
Itt lényegében az számít hogy mennyi a keret, minél kevesebb annál szarabb autóval kell beérni :)
most is az volt a baj, szülők rendezik a kasszát, szerintük egy használati tárgyért nem kell 1 milliónál többet fizetni, de házat azt bezzeg vettek megint, ( eddig 2 lett véve, de autók azok nem.... autóink össz értéke 900 ezer ).
Mennyi van rá? passz talán 600- at ha adnak ezért a letiltós hulladékért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!