2019-es 5ös BMW-nek a masszázsülése (vezetőoldali) mennyire jó? Mennyire kellemes?
Figyelt kérdés
Főleg hosszabb táv, vagy városban való dugóban ülés esetén?
Esetleg Mercedes, vagy Audi, Lexus, Porsche masszázsülései a jobbak?
Kérem csak aki tapasztalta az írjon, Köszi.
2019. máj. 27. 15:42
1/7 A kérdező kommentje:
Mármint maga a masszázsfunkciók
2019. máj. 27. 15:43
2/7 anonim válasza:
Őszintén fogalmam sincs milyen, de egyet tudok biztosan: a Mercedes és a Volvo, de szerintem még az Audi ülések is sokkal kényelmesebbek, masszázstól függetlenül.
3/7 anonim válasza:
Garantáltan rengetegen lesznek akik épp 2019-es 5-össel járnak itt, arról nem beszélve, hogy abba is kismillió opció van még az ülésre is, szóval még az is hibás, hogy ez vagy az a márka kényelmesebb, mert körülbelül ha fizetsz még egy hokedlit is betesznek.
4/7 anonim válasza:
" kismillió opció van még az ülésre is, szóval még az is hibás, hogy ez vagy az a márka kényelmesebb, mert körülbelül ha fizetsz még egy hokedlit is betesznek."
Látod, te sem vagy túl jártas a témában. Akármennyi pénzt teszel le, a BMW nem fog neked a sorozatgyártású autóba hokedlit betenni. De hogy a valósághoz közelebb járjunk: még kagyló üléseket sem tennének be. Max valami utólagos tuningműhely. Van 3-5 féle szék ami közül választhatsz, és slussz, ennyi.
5/7 anonim válasza:
Nálad meg a szövegértés és a szarkazmus fogalma ami hiányos, ha szó szerint értetted a hokedlit, grat.
6/7 anonim válasza:
Nyilván nem szó szerint értettem a hokedlit. Hanem arra, hogy bizony nem tesznek be akármilyen ülést, amit te kitalálsz a többezer féle közül. 4-5 féle közül választhatsz, ennyi.
7/7 anonim válasza:
Ismét csak, szerinted azt is szó szerint értettem? De ami van opció az is épp elég változatosságot ad ahhoz, hogy ne lehessen azt mondani, hogy ez vagy az jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!