Ha kinyitom a vezetőoldali ajtót akkor mögötte lévő hátsó ajtó is olyan hangot ad mintha nyílna. Normális is?
Figyelt kérdés
Eddig nem tapasztaltam ez normális vagy ha nem akkor miért lehet ?2019. febr. 6. 19:59
1/7 A kérdező kommentje:
"Normális *ez ?" -is :) Köszi!
2019. febr. 6. 19:59
2/7 anonim válasza:
Központi zár kinyitja a hátsó ajtót is?
3/7 A kérdező kommentje:
aha nyitja zárja mind a 4 et vagy hogy érted ?Mikor központi zárat megnyomtam kinyitottam akkor akkor adja amikor kinyitom és beülök
2019. febr. 6. 20:32
4/7 anonim válasza:
Leírtad, központi zár nyitja az összes ajtót
5/7 A kérdező kommentje:
Mert van olyan autó aminek a központi zár nem nyitja az összes ajtót ? :O valaki érti miről beszélek, lehet rosszul fogalmazok ? Szóval tegyük fel alapesetben zárva az autó központi zár távirányítójával kinyitom a kocsit eddig ok ha már kinyitottam , és kicsukom(VAGY KIHAJTOM AZ AJTOT :D direkt máshogy propálom írni) a vezető oldali ajtót akkor a mögötte lévő ajto hangot ad mintha azt is nyitnám . Ez miért van ?
2019. febr. 7. 11:49
6/7 anonim válasza:
Bocsáss meg..
Olvasom, gondolkodok, olvasom aztán gondolkodok, próbálom az általad leírtakat valahogy képbe hozni, de csak az jut eszembe: ezt talán az ezotéria kategóriába kéne áttenni.
7/7 A kérdező kommentje:
jóvan viccelődj csak , ha nem tudod rá a választ ne belőlem akarj hülyét csinálni :D
2019. febr. 18. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!