Milyen autót vegyek? (tudom ez már a húszezredik kérdés)
Na szóval... benzines, 8 szelepes. Egyszerű, megbízható konstrukció. 2 gyerkőc+cucc is beférjen. Jelenleg egy seat cordoba van itthon, de sajna már elég öregecske 99-es. Egyszer hagyott ott, szerencsére a ház előtt :D elszakadt a kuplungbowden. Józan paraszti ésszel megoldottam a cserét egyedül. Egy mai agyon kompjúterezett űrhajóval már tuti fel kellett volna hívni a NASA-t, hogy a mars felé szálljanak le egy kicsit és segítsenek Xtízezerért. Na ez nem játszik uraim.
SAjna a cordoba csomagtartója jó nagy csak szűk. Kombit meg valahogy kicsit soknak érzem. Nézegettem a szara pikasszókat is pl, de az inkább felejtős. 500-700 körül vennék max, mert még haver aknás garázsába is be kell majd vinni, aztán ki akarom játzsni a NASA-t is. Dacia? hmm ,Fiat albea? áá nem tudom.
Valami 5 ajtós nem kombi, nem egyterű betonbuborék.
Van ilyen egyáltalán?
Jah amúgy tudom ám, hogy az albea,dacia nem 5 ajtós :D
és most jön a focus. Valami olyasmi lesz, csak az meg rohad :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!