Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hármasban inultam el?

Hármasban inultam el?

Figyelt kérdés

szóval 2.2 es benzines kocsimmal véletlenül 3asba raktam és azt hittem hÍrtelen le akar fulladni így nyomtam neki a gázta,mire ráeszméltem,hogy 3 ban vagyok....

Egyébként friss jogsis vagyok...

Szóval mióta ez megtörtént van hogy 2,4ben is de 3 ban rángat az autó váltás után...:((

Szóval ez milyen probléma lesz??elviszem majd szerelőhőz,csak nagyon zavar mmost,hogy máris szerencsétlenkedtem.. drága lesz a javítása?Mi lehet a problémája?

köszi a válaszokat!!!!

2019. máj. 24. 01:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
Mindenki eljátssza ezt bizonyos időnként, hogy megpróbál elindulni hármasban, általában sikerül is, ha az ember nagyon akarja. Ettől semmilyen esetben nem lehet baja az autónak.
2019. máj. 24. 12:07
 12/12 anonim ***** válasza:
28%
Na így segítsen az ember! 10-ből 8 0%, a maradék kettőt pedig még nem értékelték.
2019. máj. 24. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!