Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinéztem ezt az autót, mi a...

Kinéztem ezt az autót, mi a tapasztalat vele?

Figyelt kérdés

Valójában semmit nem értek az autókhoz (nő vagyok) de kell vennem, elsősorban városban járnék vele. Ez megtetszett, árban is pont megfelelő. Mivel utaznom kellene 60 km - ert, hogy megnézzem élőben, nem szeretnék potyára elbuszozni. Ami miatt kicsit aggódom, ez a típus, felszereltség más használt oldalakon 1 milliónál kezdődnek. Vajon ennek lehet komoly baja, ha "csak" ennyiért hirdeti?

[link]

Köszönöm

2019. máj. 21. 15:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Felejtős. Erre 2x annyit fogsz költeni amennyiért vetted.
2019. máj. 21. 15:40
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben leírtak alapján én egy szívó benzines autót vennék.
2019. máj. 21. 15:41
 3/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A benzines városban kevesebbet fogyaszt? A dízelt miért nem ajánlod?

2019. máj. 21. 15:49
 4/24 A kérdező kommentje:
6-700 ezrem van, egyetlen kritériumom az az, hogy lehessen pakolni, Opel meriva, citroen xsara, Peugeot 307 sw. Ilyesmiket néztem. Milyet nézzek?
2019. máj. 21. 15:52
 5/24 anonim ***** válasza:
18%

1: Biztos vagyok benne, nem ez a típusú kocsid van!Jó magyar szokás.

Kérdező!Nekem ilyen típus van, 15 éves, 2 aksi és a második garnitúra gumi amit költöttem rá. Természetesen olajcserék, 2* komplett gyertyák, 1* vezérműszíj csere 214 ezer van benne. Nagyon megvagyok elégedve.Olasz,! Csupán azt nem értem miért "R" -es a rendszám.Ellopták, lehagyta...

2019. máj. 21. 15:53
 6/24 anonim ***** válasza:
Lemaradt! Ára elfogadható, nem drága!
2019. máj. 21. 15:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Dízelt én sem vennék használtan, rizikósabb, költségesebb lehet később. Km rendben van, reális lehet, de ez biztos behozatal, kint meg ki tudja, hogy tekerték. Normál állapot nem tudom mit takar, de valószínűleg azt, hogy lehet gurulni vele, de azért kell rá költeni valamit. A túl olcsó darabok gyanúsak tudnak lenni, az is ha C-k árulják, de ha tetszik a képeken, nézd meg, próbáld ki, kérdezd meg miért eladó, van vmi hibája stb.
2019. máj. 21. 16:23
 8/24 anonim ***** válasza:
Városba, egy személynek, ha fontos a könnyű parkolás, minek kombi??? Kisebb, benzines autót vennék. Corsa D, Punto, ilyesmit keresnék.
2019. máj. 21. 16:28
 9/24 anonim ***** válasza:
48%
Ha jót akarsz Fiatot és olasz kocsit nem veszel
2019. máj. 21. 16:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből egy jó állapotú, megbízható Suzuki Swift-et lehet venni, ami ha bármikor elromlik, olcsón lehet javíttatni.
2019. máj. 21. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!