Marczy2 kérdése:
Miért mozog a hátsó kerék?
Figyelt kérdés
Mikor megyek az 1993 Fiat Pandaval , akkor olyan 60 km/ H körül elkezd mozogni hátul a hátsókerék külön? Szinte olyan mintha halacskazna. Ez mitől lehet. (80 ezer km-ert ment)2019. máj. 20. 23:23
11/12 veterán vas válasza:
Kérdező!
Te nagyobb zsugabubus vagy mint a Forma 1-es pilóták.
Hamilton Lajcsika még csak mostanában panaszkodik a delfinezésre, amit Te már több mint 3 évvel ezelőtt tudtál a kis Fiatoddal.
Igaz hogy csak a balhátsó kerékkel, de akkor is! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő!
Megtisztelő a válaszod:) örülök hogy olyanok is látják a tehetségemet, mint te. De volt más baja is. A gumi leszakadt és a kipufogót húztam hátul. No para felkötöttem egy tornazsákból kiszedett kötéllel. A roncstelepig kibírta. Illetve elhagytam egy utazás során a visszapillantót is. A delfinezés csak hab volt a tortán:)
2022. szept. 15. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!