3 millióból felvágós autó?
Amibe jól mutatok a falun a fiatal csajoknak.
BMW, Audi , stb..
Igen, tudom, hogy ennyiből nem lehet olyan autót venni amit BP-n megnéznek az aranyásó csajok, de azért egy szép fekete BMW-ből más kiszállni mint egy suzuki swift-ből.
Illetve a 18 körüli csajoknak még jobban imponál ez a dolog.
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy ezt komolyan kérdezi-e az illető, vagy csak trollkodik. Nehéz eldönteni. "Amibe jól mutatok a falun a fiatal csajoknak"
Istenkém... sajnállak, ha komoly a kérdés. Őszintén.
Miért sajnálsz?
Ha én jól érezném magam ilyen kocsiba meg más embereknek is tetszene ?
Én is megnézem a szép autókat , nyílván aki 30 milliós új autókat vesz az nem fogja megnézni a 10+ éves szép fekete audi-t , de az aki 20 éves suzukival jár az igen! És elég sokan azzal járnak vagy még azzal se mert csak buszra futja.
"Én is megnézem a szép autókat , nyílván aki 30 milliós új autókat vesz az nem fogja megnézni a 10+ éves szép fekete audi-t , de az aki 20 éves suzukival jár az igen! És elég sokan azzal járnak vagy még azzal se mert csak buszra futja."
El vagy tévedve, az autósok 99%-a közlekedik és tesz rá magasról, hogy a másik mivel közlekedik, míg nem kezd el szabálytalankodni.
#26 Nem is az autósoknak akarok tetszelegni , ültem már Mercedesbe és a gyalogosok nagy része nézett és látszott rajtuk az irigység és vágyakozás.
Tudom hogy van ez. Aki a buszra vár és meglát egy ilyet az vágyakozni kezd és felsőbbrendűnek nézi az embert ilyenkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!