Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e46 M3? többi lennt

BMW e46 M3? többi lennt

Figyelt kérdés

sziasztok! BMW e46 M3 karosszériát érdemes bontókban keresni? vagy ritka annyira hogy kb semmi esélyem ne legyen találni? Esetleg hol érdemes még körülnéznem?

Köszi a segítséget

2019. máj. 16. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért csak karosszéria kell?

A Facebookon a BMW-s csoportokba szokott lenni eladó üres karosszéria, de azok általában jobb kormányosak. Most is bontanak egy M3-at, lépj be az összes BMW adok-veszek és E46 csoportba, ott biztos lesz. Vagy a versenyautó adok.veszek csoportba.

2019. máj. 16. 19:13
 2/8 A kérdező kommentje:
benne vagyok az összesbe, naponta rájuk nézek, de erről a bontásról nem láttam semmit. privátban linket tudsz dobni? megköszönném. amúgy hobbi célra kell csak a kasztni, az se baj ha jobbos
2019. máj. 16. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyjából esélytelen.
2019. máj. 16. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Már miért lenne esélytelen? Ki kell írni pár olyan BMW-s csoportokba, ahol elég sokan vannak, valaki csak tud segíteni.

Biztos vagyok benne, hogy létezik pár BMW bontó is. Ők sem tudnak segíteni? Bontóplázán is érdemes körbenézni.

2019. máj. 17. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én múltkor egy elég rita alkatrészt kerestem, és googlen rákerestem szinte az összes autóbontóra, és mindegyiknek írtam e-mailt. Kb. 30 bontónak írtam (ha nem többnek), és sikerült találni. :)

2019. máj. 17. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
utolsónak is nagy köszi!
2019. máj. 17. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap is láttam egy üres M3 karosszériát. Facebookon kell keresni VAN!
2019. máj. 17. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
kérhetnék linket privátba? eskü az összes bmw-s csoportba benne vagyok de engem ezek mindig elkerülnek
2019. máj. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!