BMW e46 M3? többi lennt
sziasztok! BMW e46 M3 karosszériát érdemes bontókban keresni? vagy ritka annyira hogy kb semmi esélyem ne legyen találni? Esetleg hol érdemes még körülnéznem?
Köszi a segítséget
Miért csak karosszéria kell?
A Facebookon a BMW-s csoportokba szokott lenni eladó üres karosszéria, de azok általában jobb kormányosak. Most is bontanak egy M3-at, lépj be az összes BMW adok-veszek és E46 csoportba, ott biztos lesz. Vagy a versenyautó adok.veszek csoportba.
Már miért lenne esélytelen? Ki kell írni pár olyan BMW-s csoportokba, ahol elég sokan vannak, valaki csak tud segíteni.
Biztos vagyok benne, hogy létezik pár BMW bontó is. Ők sem tudnak segíteni? Bontóplázán is érdemes körbenézni.
Utolsó vagyok.
Én múltkor egy elég rita alkatrészt kerestem, és googlen rákerestem szinte az összes autóbontóra, és mindegyiknek írtam e-mailt. Kb. 30 bontónak írtam (ha nem többnek), és sikerült találni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!