Ha sikerül a b kategóriád vizsgám mit kell tenni utána? Van aki győrben most vizsgázott? (lennt)
Elmondanátok a teendőket?
Sikeres vizsga után gondolom a közlekedés felügyeletnél ahol vizsga befejeződik valami igazoló papírt kapsz?Vagy hogy van ez?
Létsz részletesen írjátok le hova kell menni,mit kell tenni
Köszi
Azért van az oktató, hogy ezeket elmondja neked.
Leírhatom én is neked, de lehet, hogy ez már rég elavult, mert kb. 5 éve szereztem a jogsimat:
"Sikeres vizsga után gondolom a közlekedés felügyeletnél ahol vizsga befejeződik valami igazoló papírt kapsz?"
Nem. Nem kapsz semmit, csak a vizsgaértékelőlapot, ami viszont nem kell sehová, csak rajta vannak a hibáid.
A sikeres vizsga után 2-3 nappal be kell battyogni a közlekedési hatósághoz, viszed a bizonyítványodat, a vöröskeresztes igazolást, meg a többi papírodat. Ott adnak egy másik papírt. Azzal a papírral és az orvosi alkalmassági papírral elbattyogsz az okmányirodába, ahol lefényképeznek meg megbeszéled, hogy postán küldjék, vagy bemész érte, ha kész van.
Pár hét után elkészül és örülsz a fejednek.
És mielőtt megkérdeznéd: Nem, az okmányirodában kapott A/4-es papírral nem lehet vezetni, csak a kész plasztikkártyával.
"hàny beállást kell csinálni"
Ha jól emlékszem 4 rutinfeladat van a vizsgán:
- egy megfordulás (U vagy Y vagy saroktolatás)
- egy merőleges parkolás előre (jobbra vagy balra)
- egy merőleges parkolás hátra (jobbra vagy balra)
- egy párhuzamos parkolás (előre vagy hátra)
"mi van ha sikerül vagy ha nem a vizsga"
Ha sikerül: öröm-boldogság, a többit lásd fent.
Ha nem sikerül, akkor jelentkezel pótvizsgára, befizeted az újabb vizsgadíjat, esetleg veszel pótórákat. Öt bukásig próbálkozhatsz, az ötödik bukás után pályaalkalmasságit kell tenni az újabb 5 próbálkozáshoz.
Hú nagyon szépen köszönöm a választ.Sajnos az én oktatóm nem mond semmit.Nincs is idő beszélgetni mert folyton 40-120 perces késéssel(addig hàtul ücsörgök) kezdek csak vezetni a megbeszélt időhöz képest,mindig meg van csúszva.
Sajnos nagyon későn kezdtem vezetni,nem is megy túl jól.De remélem összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!