Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondolsz egy dízel autónak...

Mit gondolsz egy dízel autónak tényleg jóval nagyobb a hibafaktora mint egy benzinesnek, vagy ez csak a dízel gyűlölők észjárása?

Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Mit gondolsz, egy motorban - legyen az benzines vagy dízel - el tud romlani olyan alkatrész, ami nincs benne?

Mit gondolsz, a motorokban lévő alkatrészek örök életűek?

Mit gondolsz, egy új, vagy csak néhány éves autónál nagyobb a neghibásodás esélye, vagy az öreg, tizen-sok éveseknél?

2019. máj. 13. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy modern Diesel vs egyszerű szivo benzin esetén igen, határozottan.
2019. máj. 13. 19:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Mit gondolsz hülye vagy? Mit gondolsz mit gondolok? Én azt hogy igen. Mit gondolsz,ha nem tudsz normális választ adni mint a második akkor mit ugatsz? Mit gondolsz én erről mit gondolok? Azt ,hogy aberrált vagy. :) Mit gondolsz? ;)

Második neked köszi,ment a zöld. :)

Tény , kifejtettem volna jobban magát a kérdést,csak gyors vaktában írtam be. De szerintem, egy modern turbós benzinmotorban is van majdnem annyi hibafaktor,mint egy dízelben.

2019. máj. 13. 20:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja,és kedves első... A korban történő összehasonlításod, hibák szempontjából azért dől meg,mert pl a BMW dízeljei 2010(vagy 2011től) 2017ig hajlamosak gyulladni. Ellenben egy 2008as BMW dízelmotor pl jóval meg biztatóbb. Mit gondolsz?... ;)
2019. máj. 13. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez erősen autófüggő :)

Nekem a vén dízel mercim nullaszor hagyott az út szélén motorikus meghibásodás miatt pedig iszonyat sok benne a km.

A mai modern turbós benzinesek sem valami hú de megbízhatóak!

2019. máj. 13. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
A benzines meg a lelkedet is megzabálja
2019. máj. 13. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Tök mindegy.

Egyes autótipusok meghibásodási statisztikáját kell nézni adott motorral nem pedig skatujázni a tüzelőanyag alapján.

ADAC és Autobild szokott ilyet csinálni.

2019. máj. 13. 21:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi. :)
2019. máj. 13. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
A szívóbenzinesnek a dízelhez képest igen, de ha a benzines is turbós akkor már jóval közelebb vannak egymáshoz. Ugyanúgy van részecskeszűrő, kettős tömegű, miegymás. Megfelelő használat, karbantartás mellett elmennek egyébként. (Gondolom a turbós benzinest azok veszik jobban akik többet mennek rövidebb távokon, gondolom azokra is igaz lehet az, hogy hamarabb bemelegszik. Csak azért jegyzem meg, mert egy szívósunk van meg 2 dízel, de a turbós benzinessel nincs semmi tapasztalat.)
2019. máj. 13. 22:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Ma 22:38

Én is pontosan így gondolom, ahogy leírtad. :)

2019. máj. 13. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!