Mit gondolsz egy dízel autónak tényleg jóval nagyobb a hibafaktora mint egy benzinesnek, vagy ez csak a dízel gyűlölők észjárása?
Mit gondolsz, egy motorban - legyen az benzines vagy dízel - el tud romlani olyan alkatrész, ami nincs benne?
Mit gondolsz, a motorokban lévő alkatrészek örök életűek?
Mit gondolsz, egy új, vagy csak néhány éves autónál nagyobb a neghibásodás esélye, vagy az öreg, tizen-sok éveseknél?
Mit gondolsz hülye vagy? Mit gondolsz mit gondolok? Én azt hogy igen. Mit gondolsz,ha nem tudsz normális választ adni mint a második akkor mit ugatsz? Mit gondolsz én erről mit gondolok? Azt ,hogy aberrált vagy. :) Mit gondolsz? ;)
Második neked köszi,ment a zöld. :)
Tény , kifejtettem volna jobban magát a kérdést,csak gyors vaktában írtam be. De szerintem, egy modern turbós benzinmotorban is van majdnem annyi hibafaktor,mint egy dízelben.
Ez erősen autófüggő :)
Nekem a vén dízel mercim nullaszor hagyott az út szélén motorikus meghibásodás miatt pedig iszonyat sok benne a km.
A mai modern turbós benzinesek sem valami hú de megbízhatóak!
Tök mindegy.
Egyes autótipusok meghibásodási statisztikáját kell nézni adott motorral nem pedig skatujázni a tüzelőanyag alapján.
ADAC és Autobild szokott ilyet csinálni.
Ma 22:38
Én is pontosan így gondolom, ahogy leírtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!