Féltengely csere munkadíja kb mennyi?
Figyelt kérdés
Itt most nem márkaszerviz meg hasonlókra gondolok, hanem egy egyszerű falusi műhelyben. Meg tudom hogy eltérő hogy ki mennyit kér, de érdekelne azért hogy átlagban kb mennyire számítsak munkadíjat? És futómű állítás is szükséges ilyen művelet után? Seat Cordoba 20012019. máj. 13. 17:40
1/5 anonim válasza:
Állítás nem szükséges. Sztem 5-10ezer forint. Legalábbis én annyit kèrnék.
2/5 anonim válasza:
Futómű állítás csak akkor kell,ha más az ezt érintő alkatrészt is cserélni kell,mert bontáskor vették észre a hibáját.A csak féltengely cserekor nem kell futóművet állítani,de van aki elviszi ez után egy ellenőrzésre.
3/5 anonim válasza:
Futóművet csak akkor kell állíttatni ha változik a kerék egymáshoz viszonyított állása, helyzete.
4/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem kell állítani ha csak féltengely csere, és más, külső futómű alkatrész nincs cserélve. Köszi. És akkor kb 10 000 re számoljak munkadijnak? Az nem vészes.
2019. máj. 13. 20:39
5/5 anonim válasza:
Ilyenkor jönnek elő a látható problémák amikor a futóművet bontani kell. Nem mindig elég a féltengely csere, gömbtámaszok lóghatnak, akkor a kerékcsapágy, toronycsapágy, szilentek és ki tudja. Tehát jobb ha egy húszassal számolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!