Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő/ közepes szintű autóhifi...

Kezdő/ közepes szintű autóhifit építenék?

Figyelt kérdés
Az alany egy 2000es volvo s40. Először a 2 első hangszórót cserélném le, ott ilyen 20-25 ezerben gondolkodtam. Ezután egy erősítőn gondolkodtam, [link] ezt ajánlották. Végül egy mélynyomót szeretnék, nemtudom mennyit adnának az új hangszórók a gyári basszus/hangzás helyett, mélynyomóban 20-40 ezer között néztem.
2019. máj. 13. 11:33
 1/4 JulesTS ***** válasza:

Kicx ICQ 6.2-t vegyél az első ajtóba, de a hangszigetelést ne hagyd ki, mert a mélyközép tartományt nem fogja tudni normálisan lesugározni a hangszóró. Egy ilyen csomag szűkösen elég a két ajtóra:

[link]

Az ICQ 6.2 ugyan fejegységről is fog szólni, de erősítőről hajtva lesz az igazi. Az RTS-4.60 már elég lesz hozzá (jó kis erősítő). Ha megcsinálod a szigetelést, akkor már ezzel is kellemes hangzású hifid lesz. Az RTS-4.60 szabad két csatornája meg korlátozottan alkalmas mélyláda hajtására. Ha nem akarsz egy külön monoblock-ot a ládának, akkor egyérzékenyebb (90dB, vagy feletti) mélyládát keress hozzá.

2019. máj. 13. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget azt lehagytam hogy 13 centis a beépítő keret így csak az icq 5.2 menne bele
2019. máj. 13. 16:23
 3/4 JulesTS ***** válasza:
165mm-es jobb lenne, de ha nem akarsz kiemelő keretet faragni, akkor nincs más mint a 130mm-es kompromisszum...
2019. máj. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Vágd bele a 16-os hangszórót, ez az alap.
2019. máj. 18. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!