Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Folytathatom Angliában a jogsit?

Folytathatom Angliában a jogsit?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha magyarországon már elkezdtem, folytathatom-e angliában a tanfolyamot vagy meg kell várnom míg otthon lejár ami fél év múlva lesz (2 év) és utána kezdhetem előről itt vagy egyszerűen milyen lehetőségeim vannak? Mivel a határidő szűkös a hazajárás miatt.
2019. máj. 12. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hivatalos helyen, milyen lehetöségeid vannak, azzal nem leszel kisegítve, ha jönnek a "szerintem" kezdetű okoskodások.
2019. máj. 12. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Folytatni biztosan nem, kulonoskepp hogy az angol kozlekedesi szabalyok nagyon nem azonosak a magyarorszagiakkal. A baloldali kozlekedes erre csak ratesz egy lapattal.

Megvarnod semmit nem kell, csak szepen elkezded elolrol ott. Mindamellett a masik orszagban szerzett gyakorlati orakat sem fogod tudni elismertetni se itt, se ott, megelozendo a kovetkezo kerdest.

2019. máj. 12. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem folytathatod, de nem is kell megvárni a két évet, nagy ívben leszarják, hogy te Magyarországon elkezdted.
2019. máj. 13. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
*fél évet.
2019. máj. 13. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Angliában nincs kötelező óraszám stb. nem is muszáj oktatóhoz menni. Ahhoz se kell autós iskola hogy kreszre, vezetési vizsgára menj (ezt magadnak intézed még ha van oktatód is). Tehát ez alapján nem lehet folytatni mert nincs mit folytatni. Provisional driving license az első lépés utána kresz tanulás időpont foglalás utána keress egy oktatót ha szeretnél és utána foglalod majd a vezetés vizsgát. Tapasztalat
2019. máj. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!