Parkolást segítő app?
Figyelt kérdés
Mindig elgelejtem, hogy hova tettem le a kocsimat,tudnatok olyan appot ami megjegyzi helyettem? <332019. máj. 11. 16:10
2/12 anonim válasza:
Jarj gyalog. Bics, de aki ennyire eletkeptelen hogy felirja az utcanevet parkolaskor egy cetlire vagy akar a mobiljaba memo-kent, az ne vezessen, mert legkozelebb az autopalyan a felhajtasi iranyt felejti el...
3/12 anonim válasza:
te ugye napközben is ködlámpával mész? ilyen sötét köddel a fejedbe nem is láthatsz máshogy
4/12 anonim válasza:
Google maps-ben be lehet jelölni a parkolás helyét, ha tényleg nagyon kell.
5/12 anonim válasza:
MyPeugeot app erre is jó, mutatja a helyet, ahol leálltál az autóval. Ja, ehhez csak egy új Peugeot-ra lenne szükséged. :-)
6/12 anonim válasza:
"Ja, ehhez csak egy új Peugeot-ra lenne szükséged."
Szerintem a kérdező inkább autóval jár.
7/12 anonim válasza:
"Szerintem a kérdező inkább autóval jár."
Gondolom roppant viccesnek találod magad...
Láttál már pár éves Peugeot-t közelről, esetleg ültél is már benne. Nem hiszem.
Gondolom hasonló cikkbe sem futottál még bele:
8/12 anonim válasza:
Alapvetően szarok én a pözsóra. Te jöttél ide jópofizni és verni a nyálad a vadiúj pözsódra, ez a legkevesebb, ami jár ilyenért.
9/12 anonim válasza:
Válaszoltam a kérdező kérdésére, te meg csak szimplán kötekszel, rosszindulatúan. Senki nem verte a nyálát semmire.
10/12 anonim válasza:
"Ja, ehhez csak egy új Peugeot-ra lenne szükséged. :-)"
Ez pont annyira segítőkész mint az én válaszom, amire kiakadtál. De nem offolok tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!