Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eredetiség vizsga?

Eredetiség vizsga?

Figyelt kérdés
Ha az eladó megcsinálta múlt hónapban , nekem ugyan úgy megkell csinálnom ha megvettem a kocsit és megtörtént a tulajdonjog átírás vagy enélkül is a nevemre irathatom?
2019. máj. 11. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:

"megtörtént tulajdonjog átírás vagy enélkül is a nevemre irathatom?"

Bocs, de ezt kifejtenéd? Most a neveden van már, vagy nincs? Vagy te mit értesz "tulajdonjog átírás" alatt?

2019. máj. 11. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nevedre szóló törzskönyv nélkül nem tudod átíratni a forgalmit. Tehát neked is meg kell csináltatnod.
2019. máj. 11. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az eredetvizsga most nem emlékszem hogy 1 vagy 2 hónapig érvényes. De ha felhívsz egy eredetvizsga központot ott elmondják. Ha megcsináltatta az előző tulaj és törvény szerint még érvényes, akkor neked nem kell újra megcsináltatni, de ezért kell felhívni egy központot, mert én úgy tudom pont 1 hónapig érvényesek ezek.
2019. máj. 11. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
2019. máj. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!