Autótuning szabályok valaha is meg fognak változni?

" Be kellene őket tarta(t)ni..."
Arra gondoltam, hogy egyértelműen kellene szabályozni, és a szabályokat szigorúan betartani, ami nem szabályos, azért büntetni, viszont nem kellene ellehetetleníteni azokat, akik szabályosan akarnak csinálni mindent.

"Az a gond amikor a rendőr kérdezi hogy akkor na bevan-e írva a forgalmiba."
Be lehet bármit íratni a forgalmiba, nem értem ezzel mi a gond. Lepapírozod az átalakítást, kapsz egy NKH eltérési engedélyt és ez alapján bármit beírnak a forgalmiba.

"Be lehet bármit íratni a forgalmiba, nem értem ezzel mi a gond"
Soha nem próbálkoztál ilyesmivel ugye?:D
Lehetni lehet, csak úgy szopatnak körbe, hogy öröm nézni. Plusz indokolatlanul lehúznak egy halom pénzzel. A rendszer nemhogy nem támogatja az átalakítás papírozását, a "megtűri" is enyhe kifejezés rá, sokkal inkább igyekszenek ellehetetleníteni.

"Soha nem próbálkoztál ilyesmivel ugye?:D"
Szerinted a kérdező próbálkozott? Én azért furcsállom a dolgot, mert vannak autók amikbe be van írva minden,azoknak is a mozaik utcában csinálták és mégis sikerült. Másoknak meg nem..
Megkérdeztem a második válaszban, hogy a kérdezőnek konkrétan mivel van a gondja. Sem tőle sem mástól nem érkezett még pontos válasz, hogy ez és ez a probléma, ezel nem értek egye, ezen kellene változtatni. Csak a rizsát fossa a kérdező is.
Neked sem tudom konkrétan melyik szabály nem egyértelmű, pedig neked tuning autód van és valszeg te is megtudnád fogalmazni, konkrétan mi szar.
Hát akkor kapjátok már össze magatokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!