Makika91 kérdése:
Mitől merűlhet le az autómban 3 de akár 1 nap alatt az akkumulátor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén januárban merűlt le először az akkumulátor az autómban, akkor ki is cseréltem egy újra. Viszont márciusban az új aksi is lemerűlt,ekkor tanácsolták vigyem el egy autóvillamossági szerelőhöz. El is vittem, mérték a töltést, és, hogy maraf e tajta plussz fogyasztó, de nem találtak semkit. Javasolták vegyek egy új aksit, mrrt biztos egy túltároltat adtak el nekem. Vettem megint egy új akkumulátort de ez megint lemerűlz 2 héttel ezelőtt, akkor újra töltöttül, de most a héten megint annyi volt neki. Elvittem megint az autóvillamossági szerelőhöz, mert azt mondta, lehet idődzakos hiba is, hátha most jelenzkezik a mérés során. Viszont nem találtam megint semmit. Mikor leállítom az autóm mindent lekapcsolok, szóval amire tudok odafigyelek. Az lenne a kérdésem, hogy hova vigyem szerintetek a kocsit? Esetleg ha elviszem egy autódiagnosztikába az jó lehet? Segítségeteket előre is köszönöm.2019. máj. 8. 05:21
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget. Elvittem egy másik szerelőhöz aki rá kötött egésznapra egy műszert, neki sem mutatott ki semmit, viszont átnézte a kocsit és a csomagtartóban volt 3 kábel egymás melett eltörve.Annyit mondott, valószínűleg mikor összeértek felvillant a csomagtartóban a lámpa és ez szívta le az aksim. Kicserélték nekem és azóta hála az égnek semmi gond. :)
2019. máj. 22. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!