Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf IV 1.4 16V...

Volkswagen Golf IV 1.4 16V benzin tényleg annyira gáz, mint ahogy azt mondják?

Figyelt kérdés

Második autóként szeretnék egy volkswagent venni. Nekem nincs arra szükségem, hogy úgy tudjak vele gyorsulni, mint egy versenyautós. Egy 1.1es motorral járkálok városban(igaz rendkívül könnyű a kasztni) szóval nem vagyok hozzászokva az erős motorokhoz. Amire szükségem van, hogy 7-8nál ne fogyasszon többet (javarészt városban használnám ill. heti 1-2szer kb. 50km-t tennék meg), stabil és megbízható legyen, ne kelljen vele egyfolytában a szervizbe járni.

A 1.4ről azt hallóztam h sokat fogaszt, eszi az olajat mint állat és még gyenge is. De a szerelőm ezt ajánlotta, és nem az a típus, aki azért mondta h vegyem ezt, mert akk majd hozzá viszem szereltetni jó sokat.

Gondolkoztam még Polon és tdi-n, de nagyon le akarnak róla beszélni.

Valamint egy golfnál mennyit számít az évjárat és a km? 250ezer km felett nem igazán szeretnék (tudom, hogy nem kilométert, hanem kocsit veszünk, de mégis), valamint kezdetben 2005től néztem, de legutóbb már a 2000eseket nézegettem.

2019. máj. 6. 17:22
 1/2 D. Brasco ***** válasza:

Neked egyaltalan szükseged van egy masodik autora??Meg pont egy nígyesgófra???a legszarabb motorral amivel valaha gyártották???

Ha ezekre a kerdesekre igen a valszod akkor menj azt vedd meg még ma!

2019. máj. 6. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Biztos valami fájó pontodra sikerült rálépnem, hogy ilyen hangnemben válaszolsz, ahogy. Kérjek elnézést, hogy mertem kérdezni vagy mi?

De tudod mit? Jobb leszek nálad és veled ellentétben megadom azt a fajta tiszteletet, amit látszólag de messziről se ismersz és rendes hangnemben válaszolok a gondosan megfogalmazott kérdéseidre:

Igen, kell egy új autó. (Bár nem értem ez miért számít most)

Volkswagent szeretnék, 4es Golfot láttam elviselhető árakban azért.

Ha tudsz jobbat mondani, hallgatlak.

(Egyszerűbb lett volna azt írni, hogy valóban nem jó az 1.4)

2019. máj. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!