Asapferg kérdése:
Autot reszletre?
Figyelt kérdés
Autovasarlas elott allok, aztan probalom megtalalni a legjobb opciot. Penzem egyelore nincs egy ujabb autora, viszont lattam van reszletfizetesre lehetoseg. Tudtok-e valamilyen buktatorol, vagy esetleg tippeket adni egy laikus szamara? Elore is koszonom.2019. máj. 5. 20:21
2/6 anonim válasza:
“Autovasarlas elott allok”
“Penzem egyelore nincs”
LOL
3/6 anonim válasza:
Vagy veszel fel személyi kölcsönt, ha van hivatalos munkahelyed, akkor bármelyik bank szívesen ad, amit költhetsz a vételre, átírásra és első szervízre, de mondjuk ha felveszel 1,3 millát, akkor kettőt fizetsz vissza, vagy veszel fel autóhitelt, de itt kell a vételár 20-30 százaléka önerőnek plusz saját zsebből kell finanszírozni az átírást és a szervízt (az átírást lehet bele lehet építeni a vételárba), de itt is rá lehet több százezer kamatot számolni, mire kifizeted. SZüleim vettek másfél millióért egy autót, fizették 8 évig, 2 millió felett volt a végösszeg és mire kifizették, ért az autó 3 kilót. Én 2 éve mérlegeltem a lehetőségeket és úgy döntöttem, hogy a meglévő pénzemből veszek egy öregebb, de jó állapotú autót kp-ra 500ezerért, azt a nevemre íratom plusz leszervizelem és nem tartozom senkinek, ez 5 évig jó lesz és akkorra majd lesz pénzem egy fiatalabbra. Szerintem házon kívül teljesen felesleges a hitel, csak a bankok járnak vele jól, senki más.
4/6 anonim válasza:
Szép is az, ha valaki pénz nélkül akar autót vásárolni, és még ki is írja ide. Hajrá, várunk majd a Pénzügyek/Hitelek rovatba fél év múlva, hogy felvetted a providentet de fizetni nem szeretnéd, mit csinálj.
5/6 A kérdező kommentje:
Emberek, valamit felreertettetek, van megtakaritott penzem is, fizetesem is eleg jo, de nemreg kezdtem az uj munkahelyemen, megkonnyitene a bejarast. Csak azert kerdeztem, mert nem szeretnem a felretett penzem egeszet elkolteni ilyen celra. Viszont volt aki azt latta az irasomban amit sajat maga akart:) Laikuskent erdeklodtem, koszonom a normalis valaszokat!
2019. máj. 16. 02:16
6/6 anonim válasza:
"Penzem egyelore nincs egy ujabb autora"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!