Hol tudok új autót részletre vásárolni?
Figyelt kérdés
Nézegettem neten de csak használt autókat találtam. Tudnátok olyan oldalt linkelni/írni ahol vadonat új, null kilométeres autókat lehet részletre vásárolni?2018. márc. 4. 14:35
1/8 belapus válasza:
Amennyiben eldöntötted, milyen gépjárművet szeretnél vásárolni, felkeresed a márka legközelebbi kereskedését, és itt érdeklődsz a részletek felől.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Az a gond hogy a márkát még nem döntöttem el, csupán annyit hogy kombit szeretnék 3-4 millió forint magasságában. Ezért is keresek (sikertelenül) olyan oldalt ahol tudok válogatni.
2018. márc. 4. 14:44
3/8 anonim válasza:
3-4 millióért Ladákat, Skoda rapidot (de ez azért necces) Meg kis autókat fogsz csak találni. (Toyota Yaris és társa) Persze ezek újak.
4/8 anonim válasza:
Meglepő ,módon de itt vannak 0 km-es autók:
www.ford.hu
www.peugeot.hu
www.skoda.hu
www.opel.hu
...
...
www.fiat.hu
5/8 anonim válasza:
Itt nézz szét, majd a kiszemelt autó márkakereskedésében fognak tudni segíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szép lassan körül nézek. Remélem hogy találok olyat ami illik hozzám és jó is. :)
2018. márc. 4. 15:13
7/8 anonim válasza:
4 millióért új autót, ami ráadásul kombi... nem lesz hosszú a lehetöségek listája.
Lada, vagy Dacia.
Első lépésben mindenképpen az autó márkáját, tipusát kell kiválasztani, ha az megvan, lehet lépni tovább.
A márkakereskedéssel, bankkal egyeztetés, hitel elbírálás, stb.
A lizing, a hitel jelentősen megdrágítja az autót, amire figyelni kell, hogy a vissza fizetés üteme vállalható legyen számodra, pl ne legyen a futamidő végén egy összegben befizetendő magy összeg.
8/8 anonim válasza:
Nyáron jön a Lada Vesta SW és SW Cross. Ezek elég olcsóak és jónak tűnnek (bár megvétel után én rozsdásodás ellen lekezeltetném az alját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!