Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Chevrolet Matiz 1. 0 kezdő...

ElekTamás88 kérdése:

Chevrolet Matiz 1. 0 kezdő autónak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Páromnak lassan 1 éve nézünk kezdő autót. Ezidáig kb 1500-2000km-t és úgy 10-15 napot szántunk a keresésre, de sikertelenül (Yaris, Micra, Aygo, Fiesta, Polo, Corsa, 107, C1, Fabia...stb autók érdekeltek). A költségvetésünk nem túl sok (700e). Ma egy 2008as Chevrolet Matizon akadt meg a szemünk. Átnéztük, elvittem próbakörre is és minden rendben volt. Klímás, szervós, ABS(ez 3 számomra feltétel)...stb, tehát jól felszerelt.

Kérdésem az lenne, hogy ki mit gondol, mi a vélemény erről az autóról, saját tapasztalatot szívesen fogadok!

2019. máj. 4. 19:23
 1/8 anonim válasza:

Régi,és nem valami biztonságos!

Inkább fiesta corsa astra yaris micra polo

2019. máj. 4. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Én imádtam vezetni, olyan pici, hogy bárhova be lehet parkolni. Városban használtam csak, nem hinném, hogy egy suzuki swift biztonságokabb lenne, mgis azzal jár mindenki. Most Nissan Micram van, ezt is imádom
2019. máj. 4. 19:40
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 - az általad felsorolt autók közül ebben az árkategóriában csak foshalmazok vannak.. Ezeket néztük szeptembertől, de egy kalap szr volt mind..
2019. máj. 4. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom en nem vennek olyan autot ami mar kivonult europabol

Inkabb vennek valami idosebbet mondjuk 2000-2003 korul valami japan szivo benzineset

A nagysag meg attol fugg mekkora kell

2019. máj. 4. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:
#4-es. Néztünk Micrat, Yarist és Aygo családot is, de mindegyiknek volt egy pár 100.000es baja. Ráadásul ezek alapból 100-200e-rel drágábbak. Szóval bőven 1 millió fölött lenne az autó, ami számunkra sajnos nem megengedhető.
2019. máj. 4. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 1 éve vettem a micrám, 600ezerért. 2003-as évjárat, 150ezer km volt benne. Annyi hibája volt, hogy lyukas volt a kipufódob, kicseréltettem 40ezerért. Kb. 1 hét keresgélés után találtam
2019. máj. 4. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Tök jó kis autó és egy kipufogódob csere 15e-ből megáll, anyaggal, munkadíjjal együtt. Városba jó választás lehet, de a korrózióra figyelni kell. Hosszabb távra tervezés esetén egy teljes körű alváz és üregvédelem erősen javasolt.
2019. máj. 4. 21:41
 8/8 anonim válasza:
#1 vagyok és egy régebbi snart vagy egy swift?
2019. máj. 4. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!