Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Volkswagen...

Mi a véleményetek a Volkswagen Golf IV-ről?

Figyelt kérdés
A héten sikeres forgalmi vizsgát tett, ezért mindjárt lesz jogsim. Na már most szeretnék egy autót venni és a golfra esett a választásom. Árban nem rossz szerintem és jókat hallottam róla. Annyit tudok, hogy az 1.4-eseket kerülni kell.

2019. máj. 4. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
nekem ingyen nem kéne
2019. máj. 4. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt, dízel, maximálisan elégedett voltam vele.

1.4-et tényleg nem szabad venni, benzinesben 1.6 16v-től felfelé csak.

A szokásos rohadási pontokat, és prá gyenge pontot sokszor leírtam már, keress rá.

Jó vétel, ebben az árkategóriában, fenntartás sem vészes.

Csak nagyon meg kell nézni mit veszel, mert sok a behordott szemét.

2019. máj. 4. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:

“Árban nem rossz”

Az egyik legtúlértékeltebb autó abban a kategóriában Mo-n, de mindegy 🙃

2019. máj. 4. 19:34
 4/7 D. Brasco ***** válasza:
Egy erősen túlárazott mára pusztulat autók!Legalabb is a kinálat bő fele a kinti vak 80éves orvos levedlett nepper által behozott lomja!A dízelekben benne a világ összes kilometere is........az árban nem rossz sorodon en is hangosan felnevettem,mas már irta hogy miert.
2019. máj. 4. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Miert kell kerulni az 1.4-et? Nem indul el az auto azzal a motorral? Vagy nem eri el a torvenyes sebessegkorlatokat? Esetleg lassan eri el? Vagy mi a gond veluk?

Velemeny az autorol: kenyelemes kellemes autok voltak a maguk idejeben viszont elegge kezdenek kioregedni.

2019. máj. 4. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Akik azt mondják, hogy túlárazott érdekes módon sose írnak alternatívát...:D
2019. máj. 5. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:

#5:

Azért kell kerülni az 1.4-eket mert hulladékok! Széthullik a váltójuk, hengerfejes lesz, cserébe egy decivel nem eszik kevesebbet az 1.6-tól és naptárral kell mérni a gyorsulását. Még az 1.6-okkal sem egy dragster, átlagos közlekedésre éppen alkalmas. Bár azok se valami túl jó motorok. Ismerősi körben most cseréltek motort egy ilyen 1.4-es rettenetben, és az "új" motornak már most olajos a hűtővize. Köszönjük szépen.

kérdező:

Benzinpárti létemre én is azt tudom mondani hogy az 1.9TDI/PDTDI-k voltak a legjobb választások ezekkel, vagy a nagyon ritka 2 literes benzines. De ezekre a korokra tényleg csak kilómétermilliomos meg szmókendsármos levedlett hulladékokat találsz majd, és a rozsda is szépen megjelent már rajtuk.

Ha 10 évvel korábban lennénk, még talán be mernék vállalni egy 1.9-et, de ma már nem ajánlanám.

Amennyibe kerülnek ezek, vehetsz egy fiatalabb, költséghatékonyabb autót, eltöltesz benne 3-4-5 évet, aztán rendesen körberajzolódik majd mire lesz szükséged.

Ha egy átlag 8-900 ezres G4-et veszünk alapul, alternativának lehet: Suzuki Ignis, bakancs swift, talán Civic is van már ennyiért, esetleg Corolla, kisebbek közt még Yaris, Jazz(?), ha ragaszkodsz az európaiakhoz Fiestát még lehet jót kapni ennyiért, esetleg ha nagyon VW akkor Polot inkább, de én nem szeretem ezeket a generációkat a VW-nél. Talán még Hyundai Getz. Vw-nél inkább egy jó 5-ös Golfot, de az többe kerül. Első autónak én tuti valami fillérb*szóst vennék, aztán ha kialakult a saját izlésed, szemléleted, később könnyebb lesz gyűjteni egy másikra.

2019. máj. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!