Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót tudnátok ajánlani?

Milyen autót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Nemsokára meglesz a jogosítványom és mellé szeretnék egy autót venni. A keret nagyjából 700.000-800.000 ft lenne. Mivel diák vagyok még, ezért olyan autó kellene, aminek a fenntartási költségei nem olyan vészesek és a fogyasztása is elfogható. (Néha dolgozok alkalmanként, tehát lenne pénzem.) Valami visszafogottabb autóra gondoltam, tehát a nyugati prémium autók kilőve.

2019. ápr. 30. 23:33
1 2
 1/11 anonim válasza:

Az Opel Astra G megbízható kis autó,ilyen árkategóriában viszonylag kevés kilóméterrel is simán találsz belőle.A 18 év alatt amíg nálunk volt,csak a szükséges dolgokat kellett rajta csinálni ami éves szinten elenyésző ha az anyagiakat nézzük.Az utolsó évében mielőtt lecseréltük,akkor jött 1-2 nagyobb gond,de megcsináltuk,és még ezután sem cseréltük volna le,ha nem fogtunk volna vele egy őzet.Sajnos azután már jobban jártunk új autóval mint újítással.De állítom az asszonyra több pénz ráment mint erre az autóra :D

Benzines autóról beszélek,de dízeles változatáról már nem sok jót hallottam.

2019. ápr. 30. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Egy jo kis swift, azzal nem lehet melle loni.
2019. ápr. 30. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Valami elképzelés?

Benzin, dízel? Városi rövid távok, vagy hosszabb autópályás utak? Csomagtér méret? stb.

A 700-800 ezerben az átírás, szerviz is benne van?

2019. ápr. 30. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:
1.Nem rossz ötlet az Opel Astra G, utána fogok nézni jobban neki. 2.Suzuki swiftet biztos nem veszek. Lehet, hogy a semmivel is elmegy, de nekem sok rosszat mondtak róla, ráadásul egy papaír kocsi. 3. A kérdésed teljesen jogos. Benzines autót szeretnék venni, mivel inkább városi használatra használnám, bár néha mennénk vidékre, havonta 1x. Az átírási költséget nem számolom bele, viszont a szervizeltést igen. Próbálok valami normális autót venni, hátha kifogok egy jót, így nem kell rákölteni.
2019. máj. 1. 00:25
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
A végén úgyis egy e36-ba fogsz kikötni...mert kell a "racse"meg felvágni a haverok előtt.
2019. máj. 1. 01:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Swift az 300 ezres kategória, neki G Astra vagy valami benzines VAG konszern kell, esetleg Toyota Corolla vagy Volvo S40. :) ne bántsátok azért mert neki nem kell a Swift, mert az talán érzelmileg érinti meg a tulajt, nekem is régi Swiftem van, fájna ha meg kellene vállnom tőle, egyszer már elhagyott egy Swift, rossz érzés, sajnos szétrohadt. :(
2019. máj. 1. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Gombolyu swiftre gondoltam en. Azok nem rohadnak, es evjaratban ujabbak mint pl egy 4es golf. Es semmivel nincs rosszabb anyagbol mint egy masik auto.
2019. máj. 1. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Citroen xsara, honda civic, peugeot 206/207.

De úgy is valami fosvágenbe fog kikötni

2019. máj. 1. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Így van. Suzuki Swift. Vagy ha jobbat akarsz, akkor Ignis. Nekünk Ignisünk van, Swiftről váltottunk. Nos, egy tükör csere nem 60 ezer...
2019. máj. 2. 06:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy 2003 utáni Swift vagy Ignis-nél nem sok jobb választás van. 1998-2004-ig gyártott utso szériás Mazda 323F-et ajánlanám 1.5 vagy 1.6-os motorral, igaz azok rohadnak, de nagyon megbizhatoak, kiváló futomüvel, jo gumival élvezetes is, amit egy suzukitol nem kapsz meg. Böven belefér a keretbe, mert 4-500-ért már egész jot lehet venni, és ha rendbe rakod a kasztnit, vagy találsz olyat, ami meg van csinálva, még mindig kereten belül vagy és van egy jo autod, ami még 6-8évig gond nélkül kiszolgál.
2019. máj. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!