Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kozpontizár bekoteseben...

Kozpontizár bekoteseben jartas valaki?

Figyelt kérdés

Adott egy 5 vezetekes kpzar motor (kek zold fekete barna feher) melyiknek mi a szerepe?

A modul 10 vezetekes abbol 6 a kp zare( kek zold barna szurke sarga sarga/fekete). Hogy kellene bekotni?

2019. ápr. 30. 20:29
 1/5 Vortrex ***** válasza:

Ez egy tipikus univerzális kp zár elektronika.

Itt egy jó kapcsolási rajz:

[link]

A kék-zöld pár nyitja/zárja a motort, a fekete-fehér-barna meg a sofőroldali 5 vezetékes motorra megy, ezeken küld jelet, hogy a többi motor kövesse a sofőrét.

2019. ápr. 30. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt a reszet ertem, csak hogy a vezerlonek melyik szinet hova kossem illetve hogy miert 6 kabel van ott? A kek- kek, zold-zolddel egyertelmu. De a tobbi? Szurke, barna, sarga, sarga/fekete?
2019. ápr. 30. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
More ebbűl baj lesz... Ha nem tudod mi mit csinál rajz alapján se, sztem ne erőltesd...
2019. ápr. 30. 22:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Hiaba van rajz, ha teljesen mas a kabel szin. Ami rajzon az egyertelmu, az egy mezei kozar szett,de fentebb amit leirtam az mar nem. Mivel van 4 kabel aminek nincs szin parja, viszont a motorba megy.

Bar ha erdemben nem tudsz mit hozza fuzni, akkor kar beirni.

2019. ápr. 30. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó. sok sikert. De ha leégetsz valamit ne sírjál. Ja és a színre szín itt nem biztos hogy érvényes...
2019. ápr. 30. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!