Elindulnátok régi Swift-tel Bulgáriába?
Figyelt kérdés
Barátokkal megyünk nyaralni, és a szüleim ki vannak akadva, hogy az én autómmal megyünk. 2002-es ezres Swift. Nagyon vigyázok rá, mindig mindent rendben tartok, szerintem teljesen megbízható autó, én nagyon szeretem. 23/L2019. ápr. 30. 07:20
1/10 anonim válasza:
Az hogy szereted, az nem jelent műszakilag semmit.
Nézesd àt egy jó szakemberrel, jobban jársz.
2/10 anonim válasza:
Amennyiben műszakilag rendben van az autó, persze, nyugodtan.
3/10 anonim válasza:
Simán. Még újjal is. :)
Nekem egy szintén 2002-es Liana van, és az elmúlt 10 évben bejártam vele fél Európát, Franciaországtól Albániáig sok helyen voltam vele, többször is. Minden tavasszal viszem szervizbe (amúgy is ilyenkor aktuális a műszaki, igaz, csak kétévente) átnézésre. Eddig még nem hagyott cserben. Ha meg valami gond lenne, külföldön is van szerviz.
4/10 anonim válasza:
Simán. Ha lerobban akkor simán otthagynám az út szélén, nem kár érte.
5/10 anonim válasza:
Ha műszakilag okés a verda, elmehetsz vele Moszkváig is.
6/10 anonim válasza:
Persze, ha elszállna akkor csak bedobnám a szelektívbe és vonatoznék tovább.
7/10 anonim válasza:
Bátrabban mint egy 30.000 kilométert futott citroennel.
8/10 anonim válasza:
46%-os, mi ez a nagy Citroen ellenesség? Másik hozzászólásodban is láttam, hogy fikáztad. :-)
9/10 anonim válasza:
13:46 Volt. Imádott tréleren utazni. Előszöl talán 30.000 kilométer volt benne, amikor felkapaszkodott.
10/10 anonim válasza:
Kínáig is elmennék vele ha műszakilag rendben van😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!